A blogolókról…

Sziasztok!

Azzal a céllal indítom útjára a szakembereknek szóló rovatot, hogy minden, az e-könyvek előállításával, forgalmazásával kapcsolatos üzleti és technikai kérdésre közösen választ találjunk.

2010-ben szerettem bele a digitális könyvek világába és azóta rengeteg  zsákutcát megjártam már, így remélem, tudok segíteni ezek megosztásával. Az e-könyves utazásom megkezdése előtt 10 évet töltöttem a távközlési szektorban felsővezetőként.

Számítok az aktív részvételetekre kommentek, illetve témajavaslatok formájában is.

Roland

 

 

Molnár ZoltánSziasztok!

Régóta érdekelnek a technológiai újdonságok, kiváltképpen a szórakoztató elektronika és már több éve az e-könyv szerelmese vagyok. Ebből kifolyólag én írom azokat a blogbejegyzéseket, amelyek alkalmazásokról, okostelefonokról, e-könyv olvasókról vagy táblagépekről szólnak. Nem vagyok megrögzött tesztelő, és igyekszem nem elveszni a részletekben, így akkor érdemes követned bejegyzéseimet, ha érdeklődsz a témában de szereted a könnyedebb írásokat… Kellemes olvasgatást a blogon!

Zoli

6 Comments

 1. Tisztelt Book&Walk munkatársak!

  Kérem, jelezzenek vissaz emil címemem mert szerintem tudnánk értelmesen együttműködni.

 2. Kedves Zsófi!
  Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek. Régen olvasok e-könyveket. Pont arra gondoltam, hogy itt Amerikában milyen könnyen hozzá tudok férni bármihez, ami írásban megjelenik, az azonnal elektronikus úton is megjelenik. Jó lenne, ha magyarul is ugyanez lenne a helyzet. Szívesen olvasok magyarul, hiszen ez az anyanyelvem. Igaz, senki nem beszél magyarul a környezetemben. Aztán van itt még valami, olyan szerzőktől is olvasnék szívesen, akik kevésbbé ismertek, illetve nem ismertek. A könyveiket szívesen olvasnám e- könyv formátumban, hiszen kevesebb a rizikó eladás terén, mint nyomtatásban.
  Szóval, fogok böngészni, és vásárolni. Üdvözlettel: Lily

 3. Kedves Lily!
  Valóban nagyon jó lenne, ha itthon is ez lenne a helyzet, azon vagyunk, hogy erre minden könyvpiaci szereplő rájöjjön. 🙂 Igyekszünk folyamatosan bővíteni a kínálatot minél több kiadó és kevésbé ismert szerző könyveivel is.
  Üdv, Zsófi

 4. Dr.Vadász T.A. 2013-07-04 at 14:25

  Ennyire még nem csalódtam egy internetes áruházban mint Önökben!!Visa virtuális kártyámmal tetten egy próbavásárlást,a visszajelzés Önöktől meg is érkezett Email-ben,DE,de most jött a megrendelt könyv letöltésének kálváriája!Egy teljesen túl elkomplikált site,mindent biztosan elrontottam amit lehetett,a könyvet nem lehetett letölteni se a PC-re se a Kindle-re!Egyszerüen Önöknél maradt a pénzem anélkül,hogy letölthettem volna a kiválasztott könyvet!Szégyenletes,ha Önök igy akarják az Ebook olvasást favorizálni!
  Amennyiben nem kapok választ és azt,hogy befizetett könyvemet hogyan tudom letölteni,minden forumon elmondom Önökről negativ véleményemet!
  Tisztelettel várom válaszukat(Regisztrálva vagyok)
  Prof.Dr.Vadász T.A.

  • Dr.Vadász T.A. 2013-07-05 at 20:38

   Ez úton szeretnék bocsánatot kérni a BOOK and WALK stábjától és mindenkitől aki olvasta a nagyon negativ és agressziv tartalmú véleménynyilvánitásomat!A Book and Walk teljesen korrektül járt el a kifizetett E-könyv fálj-jának email cimemre küldésével.Sajnos egy technikai hiba miatt(a Windows 7 ultimate nem tud letölteni egy MOBI-formátumú file-t!)Ez nem a B&W hibája!!Napokig segitettek,hogy a problémát meg tudjuk oldani,ezért köszönet és nem vád ami megilleti őket!
   Tisztelettel:Prof.Dr.Vadász T.A.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*