Szerelem Covid idején

Van az évnek egy éjjele, amikor minden a könyvekről szól: ez az Olvasás Éjszakája.

Az ötlet 2012 novemberében született Supka Géza Alapítvány által. 2013 szeptemberében szervezték meg az első ilyen fesztivált a kiadók támogatásával. Azóta minden évben megtartották az olvasás népszerűsítése és a könyv szeretetének fenntartása céljából. Most idén először fordul elő, hogy nem rendezik meg a hagyományos formában. A korábbi rendezvényeken óriási vásárokkal, izgalmas programokkal várták a látogatókat. Akik egy picit is meg voltak áldva kulturális vénával, biztos, hogy találtak kedvükre valót.

Mi ezt a hagyományt azonban tovább folytatnánk, és online megrendezzük: rengeteg újdonsággal és még több kedvezménnyel. Várjuk a könyvek szerelmeseit, hogy együtt ünnepeljük közös szenvedélyünket, az olvasást. Ma este 11 órától szeptember 26-a (szombat) éjfélig.

Van egy külön pikantériája ennek az akciónak a Book and Walk-nál. Nem elég, hogy saját kedvenceiden spórolhatsz, ennél sokkal többet is tehetsz. Időzített ajándékküldő szolgáltatásunknak köszönhetően megteheted azt, hogy a közelgő szülinapra, névnapra leped meg kedves ismerősöd, rokonod. Ebben az esetben a kedvezményes árat fizeted ki akkor is, ha magának az ajándéknak a kézbesítése vasárnap után történik.

Egy szó, mint száz, ne tétovázz, látogass el hozzánk és vásárolj okosan!

Ha van kedvenc kiadód, még keresned sem kell, megtalálod itt:

 1. Ulpius Baráti Kör
 2. 21.Század Kiadó
 3. Vinton Kiadó (HarperCollins Magyarország)
 4. Lakatos Levente Publishing Bt.
 5. Álomgyár Kiadó
 6. Gabo Kiadó
 7. Gold Book
 8. Édesvíz
 9. Agave Kiadó
 10. Ágenda Kiadó
 11. Atlantic Press
 12. Móra Könyvkiadó
 13. Book and Walk
 14. Adamo Books
 15. Ciceró

Leave a comment

Your email address will not be published.


*