Escobar felesége kitálal

MRS Escobar e-book akcióban
Pablo Escobar felesége, Victoria Eugenia Henao önéletrajzi könyvet írt arról, milyen volt a hírhedt drogbáró feleségeként élni. December 5-7 között 20% bevezető árengedménnyel lehet megvásárolni.

MRS escobar e-könyv, e-book

A kötet megjelenésének apropóján hazánkba utazott és Budapesten, valamint Debrecenben dedikálja könyvét.
Saját bevallása szerint Escobar őt fizikálisan sosem bántotta, de lelkileg napi szinten. A folyamatos félrelépéseket és a félelemben élést hamar el kellett fogadnia.

 

A kokainból származó dollármilliárdok együtt jártak az erőszakkal, a vérrel és a rettegéssel. Escobar nem félt meggyilkoltatni bármilyen magas rangú politikust vagy rendőrt, aki veszélyeztette a hatalmát. A gátlástalanság mindennapos borzalmakat jelentett hiába volt mellette a család elképzelhetetlenül gazdag.

 

Vajon miért 25 évvel a férje halála után döntött úgy, hogy választ ad számtalan kérdésre és betekintést nyújt a drogbáró gyilkos mindennapjaiba? Izgalmas kötet egy nem mindennapi emberről és környezetéről, aki szimpatizált a szegényekkel, de hidegvérrel irányította a drogüzleteket és a gyilkosságokat.
Escobarral kapcsolatban kiemelt érdeklődés van, amit jól mutat, hogy 2017-ben bemutatták az Escobar című filmet, azóta pedig két könyv is megjelent, amely az Escobart környezetében élők, dolgozók szemszögéből mutatja be Escobart.
A MRS Escobar a legbensőségesebb nézőpontot kínálja. Jó hír, hogy bevezető áron 20%-os árengedménnyel megvásárolható ez az e-könyv.

 

Nem sokkal korábban jelent meg a Pablo Escobar bérgyilkosa voltam című e-könyv, amely megint csak egy teljesen más nézőpontból mutatta be a világ leghírhedtebb drogbáróját.

Sok sikert a választáshoz!

Kellemes Olvasást!
Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*