Raphaëlle Giordano: A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van

Raphaelle Giordano: A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van 

Abszolút listavezető minden országban minden platformon #BESTSELLER.

A #1 nemzetközi #BESTSELLER regény , amely már több, mint 2 millió olvasónak mutatta meg az utat egy boldogabb,és tökéletesebb élethez. A harmincnyolc és negyed éves Camille-nak látszólag mindene megvan, hogy boldog legyen. Miért érzi mégis úgy, hogy elillant ez a boldogság? Arra vágyik, hogy visszataláljon az öröm és a kiteljesedés útjára. Amikor a rutinológus Claude felajánlja, hogy eredeti módszerével a segítségére lesz ebben, szinte habozás nélkül beleveti magát a kalandba, hogy meghódítsa az álmait…

Egy asszony különleges utazása a boldogtalan, kiüresedett életből egy célokkal teli, igazi élet felé, az Eat,pray,love és Az alkimista rajongóinak.

A regény végén megtalalhatjuk a Camille terápiája során alkalmazott eszközök, módszerek leírását, magyarázatát, hogy magunkon is kipróbálhassuk akár. A szerző író, festőművész és kreatív coach – a rutinológia az általa kidolgozott módszer fantázianeve…

Személy szerint azt kell mondanom erről a könyvről, hogy nem egy mindennapi önfejlesztől, önismereti olvasmány ugyanis a főszereplő, Camille kapja az instrukciókat, nem pedig mi.

Ezért is tetszett személy szerint nekem jobban mert hetek/hónapok forognak át a könyvben és észlelhető az eredménye.

A legvégén össze is foglalja a történteket  és a módszereket amiket alkalmazott, hogy aki szeretné magán is kitudja próbálni .

Mindent tényezőt egyvetve magyar önfejlesztő könyvek 0-1 A második életed akkor kezdődik, amikor megérted, hogy csak egy van.

Ne hagyd ki ezt az e-könyvet, talán ez hozza meg a boldogságodat tenni!

Ha nem szeretnéd 22,5 % – al drágábban a kezedbe fogni akkor vedd meg E-KÖNYVBEN.

 

Alábbi linket megvásárolható:.

http://bookandwalk.hu/A-masodik-eleted-akkor-kezdodik,-amikor-megerted,-hogy-csak-egy-van-31580-ebook.aspx

Leave a comment

Your email address will not be published.


*