Ebook a legjobb ajándék karácsonyra

E-könyvet karácsonyra a Book and Walk webáruházból

Régóta a könyvek a legnépszerűbb ajándékok a karácsonyi meglepetések között. Egy olyan megoldást mutatunk be nektek, ami jelentős összegeket spórol meg, nem beszélve a rengeteg időről, amelyet sorbaállással kellene töltenetek.

I. Miért e-könyvet adjunk ajándékba?

Az olvasás igazoltan csökkenti a stresszt, növeli az érzelmi intelligenciát, és az olvasott ember könnyedebben old meg olyan élethelyzeteket, amelyekkel nem találkozott még korábban. Jó, jó, mondhatná a kedves olvasó, de miért pont e-könyvet, és ne papírkönyvet adjunk ajándékba?
Szerencsére maga az olvasás rendelkezik a fentebb leírt pozitív tulajdonságokkal, mindegy, hogy digitális vagy papír alapú. Hogy miért javasoljuk mégis az e-könyvet, azt meg tudjátok a cikk hátralevő részéből.

II. Ebook mindig van készleten és a kiszállítási idő maximum 3 perc

A stressz jelentős részétől megszabadulhattok, ha webáruházban vásároltok. Nincs sorban állás, türelmetlenkedés, jóval kevesebb idő kell hozzá, és kényelmesen, akár este 10 órakor is meg tudjátok venni. Közben szürcsölgethetitek a kedvenc kávétokat, vagy teátokat, miközben hátradőlhettek a kedvenc fotelotokban.
Egy fő probléma még ilyenkor is felmerül: kiszállításra kerül-e időben az ajándék.
Tudnotok kell, hogy Karácsony környékén a csomagküldő szolgáltatók nagyon túlterheltek, és sok esetben csak jelentős késéssel tudják kiszállítani a terméket. El tudtok képzelni annál kínosabb eset, mint amikor az ajándék 3 nappal később érkezik meg? Ha nem, olvassatok tovább!

III. Vásárolj ebook-ot ajándékba webáruházból

Ha e-könyvet szeretnétek ajándékozni, akkor megszabadultok a stressztől, sorbaállástól, időpazarlástól, az ajándék késői kiszállításától és a felesleges költekezéstől. Fussátok át a lenti prezentációt, és megtudjátok, hogyan tudtok kellemes meglepetést szerezni szeretteiteknek a fotelből, a papír könyvek árához képest akár 75%-kal olcsóbban.
Az e-könyvet lehet olvasni okostelefonon, e-könyv olvasón, táblagépen és notebookon egyaránt. Még külön program sem kell feltétlenül hozzá, akár a böngésződben is olvashatsz.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*