Tulipánláz – könyv világsiker e-könyvként is

A Tulipánláz című könyv világsiker lett külföldön. Szerencsére már magyar Olvasóként ti is megvásárolhatjátok ezt az e-könyvet, ráadásul jóval olcsóbban, mint a papír verziót. A 10. e-könyv vásárló automatikusan páros mozijegyet nyer!

 

A Tulipánláz sztorija

Bevallom őszintén, jobban szeretem azokat a történeteket, amelyek a jelenben játszódnak. Az utóbbi 5 évben ez volt az első olyan olvasmány élményem, amely esetében ez nem számított.

A történet akár ma is játszódhatna. Adva van egy gyönyörű fiatal lány. Az árvaság sanyarú sorsa és a házasság között kell választania. Ő az utóbbit választotta. A férj egy nagyhatalmú, gazdag ember nagyságrendileg nulla érzelmi intelligenciával. Igazam volt, hogy a történet akár ma is játszódhatna?:)

Egy fiatal festő színrelépésével azonban minden egy csapásra megváltozik. Ő meg akarja festeni a család portréját. A gazdag férj az elejétől érzi, hogy szikrázik a levegő a fiatalok között.

Az események drámaian felgyorsulnak és a legvadabb thrillereket idéző fordulatokat élhetünk át nem kis borzongással.

Na de legyen elég ennyi a Tulipánláz történetéből, elvégre mégsem mesélhetem el az egész sztorit.

 

A Tulipánláz filmje

Szerencsére az e-könyv megjelenése megelőzi a filmet, így képbe tudtok kerülni a történetet illetően. Az írott verzióban ugyanis általában sokkal több motivációt, háttértörténetet meg tudtok érteni.

Míg a Szürke ötven árnyalata filmesítése során súlyos hibát követtek el a gyenge szereposztással, a Tulipánláz esetében biztosra mentek. Alicia Vikander (a feleség) tavaly nyert Oscar díjat A dán lány című filmben nyújtott alakításáért, ráadásul ő fogja megkapni az új Tomb Raider filmet is.

Christoph Waltz-ot sem kell bemutatni senkinek. Ő Tarantino zseniális filmjében a Becstelen brigantykban nyújtott felejthetetlen alakítást. Nagyon jó érzéke van a szadista, aberrált, kegyetlen figurák megformálásához, és mindezt viccesen tudja megtenni.

A James Bond film rajongók szintén örülhetnek, hiszen kedvencük M is színre lép.

A film szinkronizált előzetesét érdemes megnéznetek.

 

Páros mozijegyet nyer a 10. e-könyv vásárló

A Tulipánláz című e-könyv most az Olvasás éjszakája közeledtével 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Ha olyan szerencsés vagy, hogy te vagy a 10. vásárló, akkor az Ulpius Baráti Kör jóvoltából még a mozijegyért sem kell fizetned neked, és a párodnak.

Jó olvasást és film nézést!

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*