Rendhagyó könyvbemutatóra invitálunk benneteket

Rendhagyó könyvet, rendhagyó helyszínen, rendhagyó program keretében mutatunk be nektek június 20-án 18 órakor.  AZANŐ című könyvünk jelenik meg papír verzióban is. Ha csak fele akkora siker lesz , mint az elektronikus, akkor a készleteink hamar kimerülnek majd, de ez legyen a mi gondunk.

Saját gondozású e-könyvünk, amely az AZANŐ címet viseli nagyon nagy sikert aratott. Együtt cseperedett fel az Olvasók előtt ez az e-könyv. hetente jelentek meg az újabb és újabb részek. Az e-könyv nagyon hamar a kedvencetek lett, közvetlen stílusának, és a téma fontosságának megfelelően.

Az élet második feleségként  témáját boncolgató e-könyv közel 3 hónapon át vezette a sikerlistánkat, ezért döntöttünk a papír kiadás mellett.

Ahogy a kézirat is különleges módon íródott, a könyvbemutató is az lesz. Az írónő szavait tolmácsolom nektek:

Werk akadémia

A bemutató helyszíne a pezsgő szellemiségű, nagyon kreatív Werk Akadémia (VIII. kerület, Salétrom u.8.), ahol mindig jó megmerítkezni az eseményekben. A hely szellemisége nagyon jó hangulatot biztosít a bemutatóhoz. Könnyen el tudtok jutni a helyszínre tömegközlekedéssel is.

 

Mit ér egy könyvbemutató felolvasás nélkül. Nagyon ritka az, amikor egy olyan színművésznő tolmácsolásában hallhatjátok a könyv egy részét, akinek a hangján szólalt meg a könyv a fejemben.

Ő nem más, mint a fantasztikus Szávai Viktória színművésznő.

Nagy megtiszteltetés, hogy Balogh Roland jazzgitár művész, akit a világ legjobb öt gitárosa közé választottak, velünk lesz és muzsikájával biztosan elvarázsol minket.

Kérdezőm Kassai Etelka, a ridikul.hu főszerkesztője, akiről tudom, hogy igazi érzékenységgel és értéssel beszélget, gondolatai mindannyiunk számára fontosak lehetnek.

Deres Péter író, dramaturg, könyvem szerkesztője is velünk tart. Számomra nagyon sokat jelentett, hogy a nagy tudású, hatalmas tapasztalattal rendelkező szerkesztőm szerette könyvet, s most szívesen beszél is róla.

Ott lesz a kiadómtól Szűcs Roland, aki remélem sok érdekes információval szolgálhat az e-könyv piac magyar sajátosságairól, s arról is, hogy könyvem majd három hónapon keresztül első volt az e-könyv sikerlistán.

S persze férjem, Varjú Tamás , az egyedülálló hatszavas írások szerzője is hozzájárul ahhoz, hogy csodás legyen az est, a témába vágó kvíz kérdései három embert biztosan hozzájuttatnak ajándékkönyvekhez.

S mindezek mellett még néhány finom falattal és egy koccintással is készülünk.

Kérlek mindenképpen jelezz vissza a bali.edinazsanna@gmail.com email címre, hogy számíthatok-e Rád.

Remélem velem tartasz, szeretettel várlak :

Bali Edina Zsanna

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*