Áreső és újdonságok az Ünnepi Könyvhét alkalmából

Bár az Ünnepi Könyvhét csak június 8-án kezdődik, különleges meglepetéssel készültünk nektek már június 2-tól. Bestseller gyanús újdonságok és 3 000 e-könyv több mint 700 ezer forintnyi kedvezményei. Lássuk először a nem minden napi áresést.

Óriási áresés

Megszokhattátok már Kedves Olvasók, hogy minden alkalmat szeretünk megragadni arra, hogy ti olcsóbban juthassatok kedvenc e-könyveitekhez. Nyáron eleve több idő jut az olvasásra, így több szellemi táplálékra van szükségetek.

Ennek keretében közel 3000 e-könyv árát csökkentettük 10%-30% között, így az összes kedvezmény mértéke eléri a 700 ezer forintot.

A következő lista tartalmazza egyesével azokat a kiadókat, akiknek az e-könyve akciós. Ha kedvenced, akkor elég az adott kiadó linkjére kattintani. A jellemző kategóriákat, amely a kiadó erőssége, zárójelben szerepeltetem.  Ha böngészni szeretnél az összes akcióban, akkor látogass el a Book and Walk webáruház akciós oldalára:

Érdemes megvásárolni előre azokat az e-könyveket, amelyeket nyáron szeretnél olvasni. Egyrészt sokat fogsz spórolni, másrészt pedig a könyvpiacon is szabadságra mennek ilyenkor a kiadók, és kevés új megjelenés lesz.

Nem mindennapi újdonságok

Az Ulpius baráti kör, a 21. század kiadó és a Jaffa kiadó is kényeztet bennünket ezen a nyáron, nem beszélve egy különleges e-könyvről, amely a saját gondozásunkban jelent meg.

Ulpius Baráti Kör: 30 nappal a világvége előtt

Nem mindennapi e-könyvről van szó. Az írója egy vagány fiatalember (inkább gyerek), aki írói vénával van megáldva, már most kiforrott sajátos stílusa van. Témaválasztása különösen érdekes a korát figyelembe véve.

Élvezhető formában állít tükröt a saját értékrendünkkel szemben. Azzal, hogy már csak 30 nap van mindenki számára hátra, nyilvánvalóvá válik, hogy az embereknek előtérbe kell helyezni, ami igazából fontos a számukra, ugyanakkor számot is kell vetniük az eddigi életükkel.

A világvége nagyon erős drámai felütést jelent kezdésként az e-könyvben, mégis érzelmi hullámokat lovagolhat meg az Olvasó a sírás és a nevetés között mindent átélhet.

Újdonságról van szó, amely most 25%-os árengedménnyel kapható.

Kiváló olvasmány, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem lepődnék meg, ha a szerzőnek újabb e-könyveivel is találkoznánk a jövőben.

21. század kiadó: A gonosz maga

A kiadóról köztudott, hogy jó érzékkel talál rá a minőségi krimi, thriller könyvekre. Így volt ez A Lány a vonaton esetében is, ami világszerte bestseller lett.

A gonosz maga című e-könyv is felforgatja a könyvpiacot. Világszerte már most 30 országban vették meg a jogait.

A történet 2015-ben játszódik, de az 1985-ös hármas gyilkosság adja a történet mozgatórugóját

Luca D’Andrea a thriller műfaját új magaslatokba emeli. A szakmai közönség fogadtatása is kifogástalan volt:

A Tetovált lány szerkesztője szerint: “A gonosz maga” olyan grandiózus regény, mint a hegység, melyben játszódik.

Nehéz valami eredetit mutatni a thriller műfajban, de Luca D’Andrea – kezében egy jégcsákánnyal – megmássza a krimiírás csúcsait.” – Il Giornale

„Nincs benne túlzás, nyugodtan hasonlíthatjuk Jo Nesbo-höz vagy Stephen Kinghez.” – La Repubblica

A hátborzongató történetről nem árulhatok el többet, Olvasd el!

 

Jaffa kiadó: Szabó Magda, Csernus Imre

A Jaffa kiadó is ki szeretné szolgálni Olvasóit a digitális felületeken is, így szerencsére egyre több művet láthatunk tőlük. Első körben két sikerszerzőjük műveit tették elérhetővé. Egyiküket sem kell bemutatni, de azért néhány szót írok róluk.

Szabó Magda írói munkássága példa nélküli. Kossuth-díjas és József Attila-díjas író, költő, aki megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztjét is.

Az egyik legtöbbet fordított magyar íróként regényei számos országban és nyelven megjelentek. Külföldön Az ajtó című munkája felkerült a New York Times top 10-es listájára is. Ha kíváncsiak vagytok az e-könyveire, akkor látogassatok el Szabó Magda szerzői oldalára.

Dr. Csernus Imre mind a tv képernyőjén, mind a papírokon eljuttatta gondolatait az emberekhez. Életrajza helyett beszéljen róla hitvallása:

„Egyszer megkérdezte egy főorvos tőlem:

– Imre, miért veszed fel az újabb és újabb narkóst? Átvágják a fejedet, mi értelme az egésznek? – Megálltam, épp egy kórrajz volt a kezemben. Valami ilyesmit válaszoltam: – Nem hiszek abban, hogy ha egy ember belesétál egy gödörbe a saját lábán, hogy abból nem tudna kisétálni, szintén a saját lábán.
Ezért nem hiszek abban, hogy vannak reménytelen esetek. Nincsenek. Mindig van kiút.”

Személyesen azt a nyílt kommunikációt szeretem a műveiben, ahogy a problémáról beszél. A problémákat nem szégyellni, hanem megoldani kell. Ebben partnerünk Csernus doki.

Nem csak ír, hanem előadásokat tart, praktizál és előszeretettel tűnik fel vízilabda és kézilabda csapatok sport pszichológusaként is. Egyszóval nem elméleti szakember, aki gyártja a könyveket, hanem tűz közelben van.

AZANŐ

A kakukktojás, a saját gondozásunkban megjelent e-könyv hónapokig vezette a slágerlistát. (A Book and Walk web áruházban a slágerlista az utolsó 30 nap forgalma alapján kalkulálódik).

Korábbi cikkemben részletesen beszámoltam az e-könyvről. Ha nem akarod végig olvasni, mi a különleges műben, akkor itt egy rövid összefoglaló.

A témaválasztás nem mindennapi. Olyan történetek formájában juttat üzeneteket az Olvasóhoz, amely segít a saját helyzetük megértésében. Élet második, vagy sokadik feleségként speciális élethelyzet, sajátos problémákkal. Ezt dolgozza fel az írónő. A műnek saját facebook oldala is van, itt rendszeresen láthattok új üzeneteket, hasznos információkat.

A második különlegesség az, ahogy készült az e-könyv, amely papír formában is megjelenik. Az írónő néhány fejezettel már elkészült, amikor is a félkész művet kiadtuk e-könyvként. Minden héten újabb fejezettel bővült, az olvasók együtt haladtak a szerzővel.

Az e-könyv elkészültével minden kedves Vásárló hozzáférhetett a teljes tartalomhoz. Nagyon tetszett ez az interaktív megközelítés, hiszen az írónő be tudta építeni a későbbi fejezetekbe az Olvasók észrevételeit, kéréseit.

Kiknek ajánlom ezt a könyvet? Második, vagy sokadik feleségeknek, illetve az ő férjeiknek. Igen, jól hallottátok, a férfiak is haszonnal forgathatják, már ha szeretik a feleségüket. Ezzel ugyanis közelebb kerülnek a viselkedésük megértéséhez, és segítik feloldani a szokásos aszimmetriát:

Magunkat a szándékunk, másokat a cselekedetei alapján ítélünk meg.

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*