E-book áreső a Könyvfesztivál alkalmából

Már jó pár éve az e-könyvek is kiveszik a részüket a Könyvfesztiválokból. Nem lesz ez az idén sem máshogy a  24. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL  alkalmából. Ha nem érdekel a Könyvfesztivál, csak a kedvezmények, akkor kattints ide!

 

Könyvfesztivál

A 2008-ban kirobbanó gazdasági világválság megrángatta rendesen a magyar könyvpiacot is, sajnos azonban a gazdasági felépülés ideje alatt a piacvezető könyvterjesztő vállalkozás finanszírozási problémái miatt újabb ütés érte ezt az ágazatot. Éppen ezért kell mindent megragadni akkor, amikor lehetőségünk van ünnepelni.

Igen jól hallottátok ünnepelni. Számtalan új könyv jelenik meg, kedvenc szerzőtök dedikál, rengeteg kedvezmény lesz elérhető. Ami számomra a leginkább tetszett a program olvasása során, hogy a szervezők gondoltak a családosokra is, hiszen számtalan gyermek program várja a látogatókat. Tegyük szívünkre a kezünket! Melyik szülő nem örülne, annak, ha gyermeke intelligens, a saját képességeit és személyiség fejlődését szolgáló programokban venne részt. Ezt maradéktalanul megkaphatjátok, hiszen minden nap, de különösen Pénetek 10-19 óra között folyamatosan vannak gyermek programok is.

A Könyvfesztiválok alkalmából megszokhattuk, hogy ilyenkor nagyobb figyelmet kapnak azok a szépirodalmi, történelmi könyvek is, amelyek piaci alapon nem számíthatnak túl erős fogadtatásra, hiszen az igényes dolgok általában réteg “termékek”. Mindig rohanunk, sokszor ezért nincs időnk meglátni a szépet. Fogjátok fel úgy ezt a Könyvfesztivált, mint a Szépirodalom plázáját, így egy helyen koncentráltan találkozhattok sok értékes darabbal.

Érdemes átlapoznotok a részletes programfüzetet, illetve ellátogatni a rendezvény hivatalos weboldalára.

Ebook áreső

Ha olvastátok az előző részt, akkor maradhat bennetek némi hiányérzet. Egy fesztivál nem fókuszálhat túl sok mindenre, mert akkor szétfolyik a rendezvény, így kijelenthetjük, hogy nem éppen a szórakoztató irodalom kapta a legtöbb figyelmet most.

Ezt próbáljuk meg pótolni azzal, hogy 3 000 e-könyvet ajánlunk nektek a Könyvfesztivál alkalmából jelentős kedvezménnyel. Ezek lefedik a romantika, erotika, krimi, thriller, sci-fi, fantasy, kaland, szépirodalom témaköreit, így nem tudom elképzelni, hogy ne tudnátok választani.

Ha csak böngészni szeretnétek a 3 000 kedvezményes e-könyv között, akkor látogassatok el a Book and Walk akciós oldalára. Ez azonban elég időt rabló lehet, hiszen rengeteg vonzó ajánlat van. Ha nincs annyi időd, de van kedvenc kiadód, akkor az alábbi linkre kattintva eljuthatsz az adott kiadó kedvezményes ajánlatához.

Ulpius baráti kör e-book kedvezmény

21. század kiadó e-book kedvezmények
Tarandus kiadó e-book kedvezmények

Édesvíz kadó e-book kedvezmények

Harlequin kiadó e-book kedvezmények

Fumax kiadó e-book kedvezmények

Gabo kiadó e-book kedvezmények

Agave kiadó e-book kedvezmények

Álomgyár kiadó e-book kedvezmények

Book and Walk kiadó e-book kedvezmények

Móra kiadó e-book kedvezmények

Ciceró kiadó e-book kedvezmények

Adamo Books kiadó e-book kedvezmények

Gold Book kiadó e-book kedvezmények

Leave a comment

Your email address will not be published.


*