Három különleges olvasnivaló Valentin napon

Korábbi cikkemben már beszámoltam a Valentin nap eredetéről, most ennek szellemében három különleges olvasnivalót ajánlok a figyelmetekbe, amelyek kedvezményesen megvásárolhatók február 13-14-én.

Túlvilági szerelem

Bár legtöbb Olvasónk számára megunhatatlanok a romantikus történetek, mégis felcsillan az ember szeme, amikor különleges történetbe ágyazva találkozik ezzel. A túlvilági szerelem című e-könyv siker receptje adott, és garantált.

Adva van egy sikeres írónő, egy bájos 24 éves hölgy, aki mindössze 165 cm, tehát hívhatnánk akár  Pöttöm Pannának is. Ami kiemeli írótársai közül, hogy nagyon sokrétű, hiszen sikeres énekesnő, dalszerző, blogger, és a youtube csatornáját is szépen építgeti. A modern kör szülötte ő, aki nem csak a tollforgatáshoz ért, hanem a közösségi médiában is otthonosan mozog.

Adva van egy különleges történet. Főhősünket idős korában, álmában éri a halál, fájdalom nélkül hagyja el a világot. Azt hiszem sokan kiegyeznénk ilyen befejezéssel. A mennyország kapuja azonban nem nyílik ki előtte, mert múltjában olyan titkok vannak, amelyeket fel kell számolnia a bebocsátáshoz.

Ahhoz, hogy bebocsátást nyerjen, újra végig kell mennie az életútján 27 éves korától. Csodálatos utazás ez, amolyan második esély. Amint az lenni szokott maga az utazás a fontos, nem is feltétlenül a végcél.

Végül, de nem utolsó sorban adva van egy kiváló kiadó (21. század kiadó), akinek nagyon jó szimata van a minőségi írások, és az író tehetségek felkutatására.

Ha kíváncsi vagy a bájos fiatal írónő csodálatos történetére, akkor látogass el az e-könyv oldalára, és vásárold meg Valentin nap alkalmából 20% kedvezménnyel.

A védelmező

Az Ulpius baráti kör gondozásában jelent meg Jodi Ellen Malpas: A védelmező című e-book. Az írónő nem aprózza el, hiszen ez már a hetedik e-könyve, és mindegyik egytől egyig nagyon népszerű. Világszerte több, mint 500 millió példányt adott már el a műveiből.

Itt is a sikerhez 3 komponens kell. Az első egy sikeres írónő. A saját fantáziája által megkreált férfi ideállal nem tudott versenyezni a férje, így Jodi elhagyta őt. Az írónő elég magasra tette a mércét, amit legjobban a saját szavaival tudok érzékeltetni:

Írásaim minden férfi szereplője erős, sikeres, igényes és rejtélyes figura. Úgy vélem, egy élő és lélegző férfi számára nagy kihívás lehet, hogy ezeknek az elvárásoknak megfeleljen.

Így tehát a védelmező című e-könyvet is azoknak ajánlom leginkább, akiknek vagy nincs éppen párja, vagy ha van is, elég messze van ettől a férfiképtől.

Ebben az e-könyvben a szerelmen, vonzódáson túl bőven van erotika is, ráadásul több csavar is van a történetben, amit nem árulok el, olvassátok el a kedvezményesen megvásárolható e-könyvet.

A kiadó itt is fontos. Az Ulpius Baráti kör megpróbálja továbbvinni az Olvasók körében oly népszerű Ulpius-Ház irány vonalát, és a portfolió bővítés mellett megtartja az erős romantikus, erotikus irányvonalat.

AZANŐ

Az e-könyv igazi kuriózum. Egy héttel a megjelenés után a sikerlistánk élére ugrott. Sikerült mikrofon végre kapni az írónőt, amelyet egy korábbi cikkemben le is írtam.

Ez az e-book teljesen elüt az előző kettőtől. Fő célja nem a szórakoztatás, hanem egy nagyon komoly téma: Milyen második, vagy sokadik feleségnek lenni.

Azért esett erre az e-könyvre a választásom, mert az Olvasók visszajelzése alapján katartikus élmények törnek elő a virtuális lapozgatás során. Az írónőnek nagyon jó vénája van az íráshoz, amelyet az élet számos területén bizonyított már. Ő maga sem első feleség, így megélései, története két lábbal a földön járnak.

Nyilvánvalóan leginkább a hölgyek vásárolják ezt az e-könyvet, ennek ellenére határozottan ajánlom azon kedves férfi társaimnak is, akikben pislákol némi érzelmi intelligencia, empátia, és feleségük nem az első. Ebből az ebookból megtudhatják, mit érez a párotok, mennyire más az ő szemszögük, mint a miénk. Reményeim szerint ezzel az e-könyvvel hosszabb, és harmonikusabb kapcsolatban tudtok élni párotokkal.

 

Összegfoglalva: E-könyvet adj, ne virágot! Persze ha van pénzed mindkettőre, akkor az a legjobb.

Ajándékozz barátnődnek, feleségednek e-könyvet, vagy lepd meg saját magad.

 

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*