Tippek e-könyv ajándékozáshoz Karácsonyra – Mit? Kinek? Hogyan?

A könyv egyike a legnépszerűbb karácsonyi ajándéknak. Szerencsére kitaláltunk nektek egy olyan megoldást, amellyel jóval olcsóbban, kevesebb stresszel tudtok ajándékot venni. Sőt még azt is segítünk kitalálni, mit érdemes venned. A cikk alján egy olyan prezentációt találtok, ami egy új ajándékozási formát mutat be nektek.

I. Adni jó

Nagyon kevés szabadidőnk van, ezért legtöbbünk számára az ajándékozás stressz, hiszen időt kell rá szánni. A Karácsony közeledtével különösen igaz ez, hiszen hömpölygő tömeg, forgalmi dugók, hosszú sorok jellemzik az ajándék keresést. Kár, mert adni öröm, és a szeretteiteknek is az, amikor megkapják.
Az ajándék akkor jó, ha az ajándékozó és az ajándékozott is örömét leli benne. Ez akkor teljesül, ha:

  1. nem túl drága
  2. stressz nélkül tudod megvenni
  3. időben eljut az ajándékozotthoz
  4. személyes

II. A vásárlás körülményei

A stressz jelentős részétől megszabadulhatsz, ha webáruházban vásárolsz. Nincs sorban állás, türelmetlenkedés, jóval kevesebb idő kell hozzá, és kényelmesen, akár este 10 órakor is meg tudod venni.
Egy fő probléma még ilyenkor is felmerül: kiszállításra kerül-e időben az ajándék.
Tudnod kell, hogy Karácsony környékén a csomagküldő szolgáltatók nagyon túlterheltek, és sok esetben csak késéssel tudják kiszállítani a terméket.

III. A megoldás

Ha e-könyvet vesztek ajándékba, a korábban felsorolt mind a 4 pontra megoldást találtok. Fussátok át a lenti prezentációt, és megtudjátok, hogyan tudtok kellemes meglepetést szerezni a fotelből, a papír könyvek árához képest akár 75%-kal olcsóbban.
Az e-könyvet lehet olvasni okostelefonon, e-könyv olvasón, táblagépen és notebookon egyaránt.

A lenti prezentációt úgy érdemes megtekintened, hogy a jobb alsó sarokban lévő ikonnal teljes képernyő nagyságúra nagyítod, majd az alsó nyilakkal haladsz előre.

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*