Black Friday őrület az e-könyvek világában is

Vannak országok, ahol egy évben több, mint 100 ünnepnap van. Magyarország az ünnepekben szegény országok közé tartozik, hiszen még egy tucat ünnepünk sincs egy adott naptári évben. Importáljunk be tehát olyan nem hivatalos ünnepeket, amelyek viccesebbé, vagy éppen jóval olcsóbbá teszik a mindennapjainkat.

Black Friday

A magyar kultúrában a fekete szín nem éppen az ünnepi pillanatok megtestesítője. Több egymással vetélkedő álláspont is van, honnan is származik a kifejezés, illetve mit is jelent.

Az USA-ban 1966 óta használják a mai jelentésében. A Hálaadást követő első napon tartják. Magát, ezt a nem túl kedves kifejezést a philadelphiai rendőrség adta ennek a napnak, ugyanis ekkor veszi kezdetét a karácsonyi bevásárló szezon. Bizony, jól halljátok, az USA-ban a Karácsony előtt már egy hónappal megindul a tömeges vásárlás.

Ez hatalmas forgalmi dugókkal, közlekedési káosszal párosul, ezért kapta ezt a siralmas nevet ez a nap a rendőrségtől. A kereskedők persze örülnek ezen a napon, még akkor is, ha általában brutális kedvezményekkel érik el a tömegeket.

E-könyv őrület három napig

Arra gondoltunk a Book and Walknál, hogy annyi hűséges Olvasónk van, sokuknak több száz e-könyv a polcán, hogy ideje viszonoznunk a magunk módján ezt a bizalmat. Ennek keretében 2600 e-könyvet értékeltünk le Fekete Péntek alkalmából. A kedvezmény mértéke 20%-88% között mozog.

Annak érdekében, hogy az elfoglalt Olvasóink se maradjanak le az akcióról, a mi ünnepünket inkább úgy hívhatnánk, hogy Fekete Hétvége, hiszen vasárnap éjfélig tart az akció. Azért ne hagyjátok a vásárlást az utolsó pillanatra, nehogy kifogyjanak a készleteink. Ja ez e-könyv, nem tud kifogyni.:)

Mit ér egy akció konkrétumok nélkül? Semmit. A következő képekre kattintva eljuthattok kedvenc kiadótok akciós ajánlataihoz.

Aki most nem vesz e-könyvet, az sohasem fog

Ulpius baráti kör

21. század

Tarandus kiadó

Édesvíz kiadó

Harlequin kiadó

Agave kiadó

Gabo Kiadó

Álomgyár kiadó

Book and Walk kiadó

Adamo Books

Jó Olvasást kívánok mindenkinek! Ne felejtsétek el, hogy ajándékozni is tudtok.

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*