4 csodálatos nap az e-könyv falók számára

Örülhetnek a nyitott gondolkodású Olvasók. Csütörtöktől Vasárnapig több, mint 2 500 e-könyv akár 88%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

A nagy áreső hátterében két kiemelt esemény áll. Egyfelől az Internetes Vásárlás Világnapja, másfelől az Olvasás Éjszakája. Előbbi az online kereskedők ünnepe. Nem elégedtünk meg azzal, hogy ez az ünnep csak október 7-én lépjen életbe és még aznap véget is érjen. Túl rövid idő ez ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a hír.

Ugyanígy hiányérzetünk volt az Olvasás Éjszakájával kapcsolatban is. Úgy érezzük, hogy egy négy napos akció keretében, amelyben van két munkanap, és két hétvégi nap, mindenki el tud jutni a webre, hogy böngésszen a több ezer kedvezményes e-könyv között.

Van egy külön pikantériája ennek az akciónak a Book and Walknál. Nem elég, hogy saját kedvenceiden spórolhatsz, ennél sokkal többet is tehetsz. Időzített ajándékküldő szolgáltatásunknak köszönhetően megteheted azt, hogy a közelgő szülinapra, névnapra leped meg kedves ismerősöd, rokonod. Ebben az esetben a kedvezményes árat fizeted ki akkor is, ha magának az ajándéknak a kézbesítése vasárnap után történik.

Egy szó, mint száz, ne tétovázz, látogass el hozzánk és vásárolj okosan.

Ha van kedvenc kiadód, még keresned sem kell, megtalálod itt:

Művelt Nép Könyvkiadó: http://bit.ly/MuveltNepKiado
21. Század Kiadó: http://bit.ly/21SzazadKiado
Álomgyár Kiadó: http://bit.ly/AlomgyarKiado
Édesvíz Kiadó: http://bit.ly/EdesvizKiado
Réti László e-könyvei: http://bit.ly/RétiLászló
BookandWalk e-könyvek: http://bit.ly/BnWKiado

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*