A gravitáció az e-könyvek árát sem kíméli a 87. Ünnepi Könyvhét alkalmából

Az Ünnepi Könyvhét 87. alkalommal kerül megrendezésre, és ezzel egyidőben a Gyerekkönyvnapok 15. alkalommal. Nem kevés csatározás után sikerült megőrizni a gyönyörű helyszínt is, a Vörösmarty teret, ami fontos, mert így a turisták is láthatják, milyen aktív könyves életünk van. Természetesen nem csak a fővárosban, hanem 17 vidéki helyszínen is élvezkedhetünk, mi könyvfalók.

A 87. Ünnepi Könyvhét

Sok helyszínen rengeteg program várja az érdeklődőket. A könyvbemutatóktól a dedikálásokon át a közös rajzolásig sok érdekességgel találkozhatunk. Külön öröm számomra, hogy a minőségi irodalom milyen nagy súllyal képviselteti magát. Remélem, a kiadók hamarosan elérhetővé teszik a legtöbb e-könyvterjesztőnél ezeket a címeket. A saját lakhelyetekhez közeli programokról az Ünnepi Könyvhét hivatalos weboldalán kaphattok tájékoztatást. Itt folyamatosan aktualizálják a programokat, ezért itt érdemes letöltened a programfüzetet. Kattintsatok a Programok, események menüpontra, majd a felugró almenüből válasszátok ki, hogy a fővárosi, vagy vidéki programok érdekelnek. Utóbbi esetben feljön a városok listája, mellette az esemény leírását tartalmazó file. Ezek leginkább pdf formátumúak. Ha nem rendelkeznél még olvasó programmal, akkor töltsd le a jogtiszta, ingyenesen használható Adobe Reader programot!

Brutális akciók

Hogyan is kedveskedhetnénk mi, e-könyvesek a Kedves Olvasóknak? Arra gondoltunk, hogy történelmünk legnagyobb akcióját kínáljuk nektek, és ebben számos kiadónál leltünk partnerre. A Könyvhét teljes időtartama alatt több, mint 2 000 e-könyv ára esett áldozatul a gravitációnak:

Művelt Nép Kiadó akár -50%
Harlequin Kiadó: -20%
Álomgyár Kiadó: -30%
Ken Follett e-könyvei: -20%
Fumax Kiadó: -15%
21. Század Kiadó: -30%
John le Carré szerző e-könyvei: -20%
Tarandus Kiadó -30%
Patrick Modiano e-könyvei: -30%
Gold Book Kiadó: -20%
Nemere István e-könyvei: -40%
Adamo Books: -30%
E-könyvek pár 100 Ft-ért

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet az akcióból

Ha van kedvenc kiadód, és az szerepel a fenti listán, akkor a legegyszerűbben a linkre kattintva tudsz eljutni az adott kiadó összes kedvezményes e-könyvéhez. Az e-könyvek jobb felső sarkában feltüntetett “plecsnik” mutatják a kedvezmény mértékét. Miután kiválasztottátok a kedvenceteket, eljuttok az e-könyvet részletesen bemutató oldalra. Itt a borítóra kattintva bele is olvashattok rögtön a kiszemelt e-könyvbe. Ha tetszik, kosárba vele.

Itt azonban ne álljatok meg, mert nem tudni, mikor lesz legközelebb ilyen áreső. Ha egy kicsit lejjebb görgettek, láthatjátok az e-könyv ajánlatok részt. Itt azok a javaslatok szerepelnek, amelyek tartalmát illetően hasonlítanak a kedvencedhez. Legelöl van a leghasonlóbb, és leghátul a legkevésbé hasonló.

Végül, de nem utolsó sorban fel szeretném hívni a figyelmeteket az időzített ajándékozás lehetőségére. Ez azt jelenti, hogy nem baj, hogy nem most van a barátod, barátnőd , vagy rokonod születés-, illetve névnapja. Meg tudod csinálni azt, hogy most kedezményesen megajándékozod, és beállítod azt a dátumot, amikor szeretnéd, hogy megkapja azt. Még az sem probléma, ha nem ügyfelünk, elég, ha tudod az email címét. Amikor megkapja majd az ajándékot, külön örülni fog, hogy mennyit áldoztál rá, hiszen akkor ő már nem az akciós árat látja, hanem nagy valószínűséggel az eredeti árat.

Ünnepeljük azzal a Könyvhetet, hogy minél többet olvasunk!

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*