A szürke ötven árnyalata 2.0

Mira Sabo amíg kinyílik a szemünk cimű e-könyve

Mira Sabo Amíg kinyílik a szemünk című műve egy trilógia első része, a szexualitás, hatalom, pénz hármasáról szól. Előrendelési akció keretében 65%-os kedvezménnyel rendelhető meg az e-könyv. Azon szerencsés Olvasók, akik már kezükbe foghatták a kéziratot, jobbnak tartották a Szürke ötven árnyalatánál. Ez a könyv a mi országunkban játszódik, a mi milliárdosaink között.

Mira Sabo Amíg kinyílik a szemünk című e-könyvének borítójaA szaftos szex jelenetektől sem mentes első részben olyan világot ismerhetünk meg, amelyről legtöbben nagyon keveset tudunk, a milliárdosokét. Külön fajt alkotnak ők, azt hiszik pénzért minden megvehető. Ekkor jön a képbe egy gyönyörű fiatal nő. Ki tudna ellenállni egy ilyen világnak?

Ahogy megismeri udvarlójának és a testvérének a gátlástalan, furcsa szexuális szokásait, egyre kevésbé tudja eldönteni, hogy maradjon vagy menjen. Nehéz a fényűző életmódnak nemet mondani, a szélsőségek is vonzzák, de fél, hogy beszippantja ez a világ.

A történet vonalvezetése jóval meghaladja a szürke ötven árnyalatáét. Végig érezhető a feszültség, a lelki vívódás a levegőben. Két érvünk is van amellett, hogy miért kihagyhatatlan ez a mű:

  1. A mű a saját kultúránk részeként enged bepillantást az elit világába, az írás stílusa provokatív. A maga több, mint 500 oldalával jóval hosszabb ideig szórakoztat bennünket, mint hasonló e-könyvek ebben a kategóriában.
  2. 65%-kal lehet olcsóbban megrendelni az e-könyv várható árához képest és 75-kal olcsóbb a papír könyv listaáránál.

Mira Sabo Amíg kinyílik a szemünk című műve február 29-én kerül várhatóan a boltokba és a webáruházakba, tehát már két hetet sem kell várni.

Adri blogján olvashatsz könyvkritikát.

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*