A vibrátor és az erotikus e-könyvek esete

Nem először lepnek meg a franciák. Olyan ötlettel álltak elő, amely új szintre emeli az erotikus e-könyvek olvasása során elérhető élvezetet. Lefejlesztettek egy olyan, bluetooth-on keresztül szinkronizálható vibrátort, amely kapcsolatban van az olvasott tartalommal, és az erotikus történet intenzitásának megfelelő szintre kapcsolja a készüléket.

Pink színű vibrátor

Vibrátor erotikus e-könyvekhez

Vibrátorból rengeteg féle van, de tudomásunk szerint ez az egyetlen, amely szorosan kapcsolódik az erotikus szövegek olvasásához. Önnállóan is használható, de az igazi erejét akkor mutatja meg, amikor letöltjük az olvasó alkalmazást, amely erotikus e-könyveket tartalmaz.

Olvasás közben számtalan módon jelzhetjük a tabletnek, vagy okostelefonnak, hogy készek vagyunk “impulzusok befogadására”. Fújhatunk a készülékre, rázhatjuk, cirógathatjuk. Ilyenkor az eszköz a történet intenzitásához igazítja a vibráció intenzitását.

A fejlesztés elég perverz, de ennek ellenére, vagy éppen ezért innovációs díjat is nyert. A videó érzékelteti a rendszer működését.

Szerintetek lenne igény hasonló szolgáltatásra Magyarországon?

 

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*