Kitesznek a szervezők magukért az Olvasás éjszakáján

Az olvasás éjszakája nem csak az éjszakai bagjoknak szól, de nem árt, ha ébren tudunk maradni sokáig, annyi program és helyszín vár az Olvasásra nyitott honfitársainknak. Még mindig erős budapesti dominanciával, de Szeged és Debrecen révén már vidéki nagyvárosok is bekapcsolódnak a rendezvénysorozatba.

Összesen 14 helyszínen, nagyságrendileg 100 programmal várják az érdeklődőket az Olvasás éjszakáján. Aki egy picit is meg van áldva kulturális vénával, egészen biztos, hogy talál kedvére valót. Az írói estéktől a táncműsorokon át a mesés programokig még sok más is megtalálható az “étlapon”. Érdemes hát mazsolázni az események között a műsorprogramban. Olvasás éjszakája programfüzet.

Természetesen a könyves és e-könyves terjesztők kedvezményekkel kívánják motiválni az olvasni vágyókat. Így még azoknak sem kell szomorkodni, akik nem jutottak be egy-egy programra. Egyrészt a papír könyves terjesztők némelyikében akár 22- óráig is lehet vásárolni, a Book and Walk kedvezmányes ajánlatai viszont vasárnap hajnal 6 óráig érvényesek. Kattints a képre és válogass közel 500 kedvezményes e-könyv között.

Book and Walk kedvezmények
Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*