Iskolakezdés mesterfokon

Iskolakezdési kampány 2015

Minden család életében jelentős momentum, amikor a kis nebuló általános iskolába kezd el járni. Sajnos nem csak az izgatottság miatt, hanem a tetemes összeg miatt, amit ki kell fizetni. Cikkünkben egy olyan spórolási lehetőségnek jártunk utána, amellyel több tízezer forintot takaríthatunk meg.

Fussuk át gyorsan milyen költségek merülnek fel az isolakezdésnél! Az irodaszerek, tankönyvek jelentik a legnagyobb kiadást, de emellett jelentős összeget emészt fel a kötelező olvasmányok megvásárlása. Javarészt a Nemzeti Alaptanterv határozza meg ezen olvasmányok körét, azonban a pedagógusoknak is biztosítanak szabadkezet a választásban és az ütemezésben.

Tavalyi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy 500-2 500 Ft között mozog a kötelező és ajánlott olvasmányok ára. Éppen ezért nem mindennapi akcióval lepi meg az iskolakezdésben érdekelteket a Book and Walk e-könyv áruház.

39 darab e-könyv 39 Ft-ért az általános iskolai olvasmányok tekintetében, és 44 darab olvasmány 44 Ft-ért a középiskolai olvasmányok esetében. Igen, jól halljátok, egy fél gombóc fagylalt áráért hozzájuthattok ezekhez a klasszikus művekhez.

Egy szó mint, száz ha a gyermeked, vagy rokonod, ismerősöd gyermeke még az iskola padot koptatja, akkor ne hagyd, hogy megkopasszanak. Annyit költs csak, amennyit minimálisan szükséges, és egy facebook like / megosztás segítségével még a hozzád közel állókat is megtakarításhoz segítheted.

Természetesen a szülőket a spóroláson kívül más meglepetés is várja. Álomgyár, Édesvíz, Harlequin kiadó több száz e-könyve 25%-70% árengedménnyel vásárolható meg.

Siessetek, mert az akció augusztus 19-től szeptember 1-ig tart!

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*