Meglepetés anyák napjára

Szeretem az Anyák napját. A hétköznapi rohanásban  annyiszor megfeledkezünk a valóban fontos dolgokról. Végre egy olyan, ami a naptárba is bekerült így biztos nem felejted el.

Meghitt ünnep ez. Az ünnep során a szülők legnagyobb része virágot kap, gyermekek, unokák verseket szavalnak, de ami a legfontosabb, hogy együtt van a család.

Szüleink többet és gyakrabban olvastak, mint mi. Így hát nem meglepő, hogy a Book and Walk e-könyveket forgalmazó cég e-könyvekkel kedveskedik az ünnep alkalmából.

Tudom, hogy a gyerekek nem szeretnek csalódást okozni szüleiknek, és anyagilag sem feltétlenül jól vannak eleresztve, ezért összeállítottunk egy anyák napi top listát. Ebben igazán szívhez szóló versek vannak és most jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, vagy akár ajándékozhatod édesanyádnak:

Az ünnep alkalmából a Book and Walk Kiadó e-könyvei, melyek főként a szépirodalmi kategóriába sorolhatóak, 20%-os kedvezménnyel lesznek kaphatóak május 1. és 3-a között.

A szépirodalom mellett az ezotéria is nagy népszerűségnek örvend, ezért is jó hír, hogy az Édesvíz kiadó is számos címét 20%-os kedvezménnyel értékesít.

Itt van hát a visszautasíthatatlan ajánlat:

  1. Válaszd ki azt a könyvet, amellyel megszeretnéd lepni édesanyádat.
  2. Kövesd 3 egyszerű lépésünket az ajándékozáshoz!
  3. Figyelmességednek köszönhetően, a május 1. és 3-a között ajándékozott e-könyvek után, mi is meglepjük egy ajándék e-könyvvel anyukádat!

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*