A világ első önmegsemmisítő könyve!

Az alábbiakban egy fantasztikusan jó könyvmarketinges megoldásról olvashattok majd. Sajnos hazánk még igen messze áll az ilyen megoldásoktól,  vagy talán csak bátortalanok vagyunk?!

James Patterson, az egyik legnépszerűbb krimi író legújabb műve, a Private Vegas 24 órán belül megsemmisíti magát, a világon elsőként. Az első olvasók, akik fellátogatnak a könyv weboldalára, esélyt kapnak, hogy 24 órán belül ingyen elolvassák azt, mielőtt megsemmisülne.

Az oldalra a személyes Facebook oldalunkkal lehet bejelentkezni, ahol véletlenszerű időpontokban egy kódot tesznek közzé. Ha valaki megkapja a kódot, akkor azt lehetősége van beírni a könyvhöz tartozó táblagép alkalmazásba, és máris indul a könyörtelen visszaszámlálás! A hátrelévő időt a képernyő tetején lehet nyomon követni:

Self-destructing-book-on-the-iPad-540x590

Az önmegsemmisítő könyv egy nagyon okos és ötletes népszerűsítési mód, melyet egy neves marketing ügynökség eszelt ki.  A szerző egy új típusú könyvpromóciót szeretett volna alkalmazni.

Ha valaki szeretne a papír verzióért közel 300 dollárt kiadni (kb. 80-90 ezer forint), akkor ezeket is megkapja mellé:

  • első osztályú jegy egy nem nyilvános helyszínre
  • jól képzett tűzszerészeket a bomba hatástalanítására
  • egy felejthetetlen 5 fogásos vacsorát magával a szerzővel
A könyv természetesen a hagyományos elektronikus és papír változatokban is elérhető lesz. Mi a véleményetek az ötletről? Szívesen kipróbálnátok?
Forrás: Mashable

Leave a comment

Your email address will not be published.


*