Varázsolj ebookot karácsonyi készülékedre!

Bizonyára nagyon sokan kaptatok, vagy fogtok kapni ebookok olvasására alkalmas készüléket Karácsonyra. Az alábbiakban abban segítünk, hogy izgalmas, kedvező árú tartalommal tölthesd fel legújabb kedvencedet!

Ha nálunk vásárolsz ebookot, csak egyszer kell megvenned, és utána bármilyen készüléken olvashatod, mivel ebookjaid egy virtuális felhőben tároljuk, ahonnan bármennyiszer letöltheted őket! MOST AKCIÓSAN JUTHATSZ HOZZÁ AZ ÉV SIKERKÖNYVEIHEZ!

Vásárlás után minden esetben a „Polcom” menüpontban, az adott ebook borítója alatt az „Olvasom” gombra kattintva érhetők el az ebookok. Az itt felugró ablakban lehet kiválasztani, ki milyen eszközön szeretne olvasni.

Olvasás böngészőben

Ezt a lehetőséget akkor javaslom, ha valaki számítógépen szeretne olvasni. A böngészőben nyílik meg ingyenes olvasóalkalmazásunk, melyben minden testre szabással kapcsolatos funkciónk (pl. betűméret, betűtípus) elérhető.

Letöltés Kindle olvasóra

A .mobi kiterjesztést akkor kell letölteni, ha Kindle olvasóval rendelkezel. Ezután nincs más dolgod, mint megkeresni, hogy melyik mappába töltötted le az ebookot, összekötni USB kábellel a számítógéped és a Kindle készüléked és átmásolni a „Documents” mappába az ebookot.

Letöltés e-könyv olvasóra

A .epub kiterjesztést a Kindle olvasón kívül szinte bármelyik olvasókészülék támogatja. Letöltés után nagyjából ugyanaz a feladat, mintha Kindle olvasónk lenne, tehát USB kábellel összekötni a két készüléket, és átmásolni az ebookot a megfelelő mappába.

Olvasás mobil eszközön

Nemcsak okostelefonon, hanem táblagépen is olvashatók ebookjaink. Mindössze annyi a feladat, hogy a készülék operációs rendszeréhez tartozó áruházból letöltöd ingyenes olvasóalkalmazásunkat, és bejelentkezés után a „Polcom” menüpontban megnyitni a kívánt ebookot.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*