Hogyan ajándékozz ebookot Karácsonyra?

E-könyvet ajándékba? Mégis hogyan?! Joggal merülhet fel sokakban a kérdés. Az ebook ajándékozás azonban sokkal egyszerűbb, mint azt bárki is gondolná! Az alábbi rövid, interaktív útmutatóban megmutatjuk Neked!

Ugye milyen egyszerű lenne, ha megúsznád a karácsonyi forgatagban való stresszelést, és kényelemesen, akár az ágyból fekve ajándékozhatnád meg szeretteidet? Ugye mennyivel jobb ehelyett:

inkább ezt választani:

Próbáld ki az ajándékozási lehetőséget oldalunkon! Jó hír, hogy nem csak ebookot adhatsz ajándékba, de feltöltő kártyát is, amit a szerencsés megajándékozott bármelyik általa kiszemelt ebookra felhasználhat! Ajándékkártyánk jelenleg 3 címletben vásárolható: 5000, 9000 és 13000 Forint értékben.

Az ajándék megérkezését be is időzítheted, így előre megvásárolhatod a karácsonyi meglepetést, melyet az időzítés percében kap meg a szerencsés!

Ne aggódj, az ajándékot akkor is megkapja az ajándékozott, ha még nem regisztrált ügyfelünk: egy értesítő e-mailben tájékoztatjuk az ajándékról, valamint azonnal regisztrált ügyfelünkké válik, már csak be kell lépnie oldalunkra.

A folyamatot az alábbi rövid prezentációban mutatjuk be:

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*