Megérkeztek a Sorozat Könyvek!

A Sorozat Könyvek külföldi és magyar szerzők izgalmas, olvasmányos és minőségi könyvsorozatait adja ki. Ahogyan a napon belüli többszöri kisebb étkezés ajánlott, úgy ajánljuk mi is az egyes sorozatok darabjait, melyek egytől-egyig megállnák a helyüket a legnevesebb éttermekben is! Közép vagy hosszú távú utakra pedig egyenesen kötelező ezeket választani…A kiadó eddig az alábbi 5 sorozattal foglalkozott, melynek egy része már e-könyvben is elkészült:

Robert van Gulik 17 kötetes, a hetedik századi, Tang-kori Kínában játszódó kitalált történetei Di bíróról, amelyekben ez a híres kínai történelmi személy különböző tartományok kormányzójaként izgalmas, fordulatos bűnügyi feladványok egész sorát fejti meg, rablások és gyilkosságok tetteseit leplezi le és ítéli el.

Larry McMurtry 11 kötetében a híres texasi rangercsapat két legendás kapitányának életútját követjük 1840 és 1890 között, sok izgalmas kalandon keresztül, harcban az indiánokkal és a mexikói banditákkal.

C. J. Box 12+ kötetes regénysorozata napjainkban játszódik, a Yellowstone Nemzeti Parkban, a Sziklás-hegységben, az Egyesült Államok első és leghíresebb nemzeti parkjában. A könyvek főszereplője Joe Pickett vadőr, aki különleges hely- és emberismerete, valamint természetes logikája segítségével a seriff és az FBI helyett rendszeresen saját maga oldja meg a területén előforduló izgalmas bűnügyeket.

Szurdi András Privát kopó című hatrészes tévésorozat folytatásaként új epizódokban mutatja be a csavaros agyú magyar magándetektív nyomozásait, de a könyvsorozat részeként olvashatók lesznek majd az első hat rész alapjául szolgáló regények is.

Ivan Stunning regénysorozata, Az internetháború napjaink virtuális háborújának nagyon is valóságos fordulatait követi, amelyben különböző maffiák és kormányok próbálják meg saját céljaikra felhasználni az internetet.

Richard Stark 28 könyvből álló Parker sorozata egy hivatásos betörőről szól, aki sokszor kíméletlen bűnözőnek tűnik, pedig csupán jól képzett, elsőrangú mesterember. Gyakran keresik különböző munkákhoz, amikor a szaktudására van szükség. Ilyenkor Parker felméri a feladatot, a terepet, a társait, és eldönti, hogy arányban áll-e a kockázat a várható bevétellel. Jason Statham híres hollywood-i filmje is ezen a sorozaton alapul.

Az olvasók igényeitől függően a választékot a kiadó dinamikusan és gyorsan bővíti új, izgalmas sorozatokkal.

Forrás: http://sorozatkonyvek.hu/hu/rolunk/

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*