Rendeld meg a sikert, és megkapod!

Előfordult már, hogy elbizonytalanodtál valamivel kapcsolatban? Hogy összejöhetsz a nagy Ő-vel, helyrehozhatod a házasságod, tiéd lehet az álomállás, megfogan végre a bébi…
Gyakran magunk sem hisszük igazán, hogy a vágyaink valóra válhatnak. Talán sosem fogalmaztuk meg pontosan, hogy mit is akarunk igazán, mi az, ami boldoggá tenne minket. Mesélünk a családnak, barátoknak az álmainkról, vágyainkról, akik aztán legtöbbször csak legyintenek, hogy felesleges ábrándozni: „Maradj csak két lábbal a Földön!” Márpedig ha valakinek az agya hátsó részében folyton az motoszkál, hogy „nekem ez nem megy”, „úgysem fog sikerülni”, akkor nem is fog menni. Pedig ha ártatlanul, aggodalmaskodás nélkül tudunk vágyakozni (no és persze ezzel együtt mindent megtenni) a cél érdekében, akkor kívánságunk szinte nyomban teljesül.

Ugye tudod, hogy a gyerekek, a részeg emberek, vagy éppen a kiscicák miért képesek megcsinálni számodra elképzelhetetlen tornagyakorlatokat? Mert nem tudják, hogy amit csinálnak az képtelenség! 🙂
Tessék hát bátran rendelni, és nem csak ábrándozni, tervezgetni! Mert aki rendel, azt meg is kapja, és meg sem fordul a fejében, hogy nem az érkezik, amit kért.

Hogyan rendelj?

Több technika létezik, ám a kulcs mindig a közben zajló gondolat. A legtöbbször elég hangosan (vagy halkan) kimondani, amit szeretnél, de az is jól működik, amikor egy darab papírra leírod részletesen, milyen is legyen a rendelés. Nem kell hozzá semmi hókuszpókusz, azonban nem árt, ha épp jó kedved van, illetve olyan állapotban vagy, amikor nincs összedőlve a világ. Amikor arra gondolsz, hogy valami rossz ne következzen be, akkor, mint valami függöny, odahúzod annak a rossznak a képét önmagad és a rendelésed közé. Fontos, hogy ne lebegjen a kudarc a szemed előtt. Csak a megvalósulás, a siker, és az, hogy a rendelés természetesen megérkezik úgy, ahogy azt te leadtad.
És aztán?
És aztán semmi. Félreteszed a gondolatot, majd örülsz, amikor bekövetkezik a várt esemény. El kell sajátítanod annak a képességét, hogy utána ne aggódj minden nap azon, vajon az univerzum megkapta-e a mentál-emailed. Bíznod kell abban, hogy meg fog történni, és nyugalommal lenni addig, hiszen ellenkező esetben a kétségeidet teszed oda folyamatosan, amivel gátolhatod az akció sikerét.

Mitől működik?

Akár tetszik, akár nem, a gondolataid folyamatosan befolyásolják az életedet. A gondolat ugyanis energia, mégpedig igen erős. Mégha ez nem is tudatosul állandó jelleggel, és rengeteg olyan gondolatot “engedsz el” nap mint nap, amit szinte észre sem veszel. Mégis alakítják azt, ami utána történik veled, mivel bizonyos energiák bevonzanak hasonló energiákat. Ezért is annyira fontos szinte átprogramozni magad lépésről lépésre: legyen természetes, hogy jó dolgokat vársz az univerzumtól, magadtól, másoktól. Ha már nem csusszannak ki olyan gondolatok, hogy “jaj, de béna vagyok”, “na, ilyenem sem lesz soha”, “ez nekem nem fog menni” és “mi lesz, ha negatív választ kapok?” – akkor varázslatosan fog megváltozni az életed. Próbálgasd.

Lépésről lépésre

Ha nem akarsz egyből sorsdöntő rendeléseket leadni, mert sok benned a kétség, vagy érzed, hogy belerondítanának a negatív gondolataid, akkor állj neki apróbb dolgokkal. Rendelj például parkolóhelyet, és ne gondold azt közben, hogy “ha ez bejön, én megeszem a szempillaspirálom”, továbbá utána, hogy “jó, ez biztos véletlen volt”. Ha sikerült, dicsérd meg magad, és figyeld meg, milyen erőfeszítés nélkül lehet ezt csinálni. Ha nem sikerült, ne csüggedj, csak próbálgasd kitartóan. Mindig segít, ha kicsit lehiggadsz, és elkezded magad és a világot szeretettel szemlélni. Ez a fényhez hasonló érzetet hoz létre benned is, és a téged körülvevő univerzumban is, és egyből olajozottabban mennek majd a rendelések.

Aki már kipróbálta…

„Szerintem elég elgondolni. Sem kimondani, sem leírni nem feltétlenül szükséges, nem ezen múlik. De amikor elgondolod, akkor minden kis részletét képzeld el, annak, amit szeretnél.
Ez a könyv azt írja, hogy akkor kapod meg azt, amire vágysz, ha 100 százalékig elhiszed, hogy megkapod.
Szerintem, ha már 100 százalékig elhiszed és átéled, hogy az a dolog a tiéd, akkor valószínűleg olyasmi, ami közel van hozzád és lehetségesnek tartod, magabiztos vagy vele kapcsolatban és az egyéniségednek is megfelel.
Úgyhogy, lehet, hogy ez nem is annyira vonzás, csak a céljaid letisztázása.
És ez biztos, hogy beválik, mert ha valamit nagyon a fejedbe veszel, az általában sikerül is.

De mi van, ha a szállítás várat magára? Nem újrarendelni, hanem reklamálni kell. Hogy hol? Természetesen az Univerzumnál! Mert ha megrendeltél valamit, jogod van tudni, hogy miért nem töténik semmi!
Mosolyogsz? Hihetetlennek tűnik? Próbáld csak ki! 🙂 KATTINTS!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*