4 hiba, amiért nem tudsz Kindle-n olvasni

A legáltalánosabb, és legkevésbé ismert Kindle letöltési probléma a saját amazonos e-mail címhez köthető, holott az Amazon pont, hogy könnyítené szeretné ügyfelei dolgát.

  • Rossz formátum: a Kindle csak .mobi kiterjesztésű ebook-ot ismer fel, sok helyen külön kell fizetni az eltérő formátumokért, nálunk viszont egy vásárlással mindkét kiterjesztés (.epub is) elérhető.
  • Kevés hely: meglehetősen nehéz kimeríteni az eszköz kapacitását, azonban több száz, vagy ezer ebook esetén akár ez is előfordulhat. Ilyenkor érdemes törölni a régen olvasott vagy nem kedvelt “darabokat”.
  • Nem megerősített e-mail cím: kevesen tudják, hogy ahhoz, hogy a saját amazonos e-mail címre küldött ebookjainkat olvasni tudjuk, az Amazonon be kell jelentkezünk, és a beállításoknál meg kell adni azt az e-mail címet, amiről küldjük az ebook-okat. Ez valahol hasznos is, hiszen egyetlen rosszakarónk sem szemetelheti tele gyűjteményünket.
  • Rossz e-mail cím: előfordulhat, hogy rosszul adjuk meg amazonos e-mail címünket, főleg abban az esetben  ha több készülékkel rendelkezünk egyszerre.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*