Üdvözlünk az ebook-ok világában!

Sokan még csak most ismerkednek az ebook-okkal, ezért a következő rövid, ám annál hasznosabb bejegyzésünk elsősorban nekik szól.

 

 

 

 

 

 

 


Miért érdemes kipróbálnom az e-könyvet?

Méret. Alig néhány száz grammosak, kisebbek és vékonyabbak is a könyveknél, különösen akkor, ha 500 oldalnál vastagabb könyvet olvasunk. Az sem hátrány továbbá, hogy akár egy egész könyvtár a zsebedben lehet, mivel egyes olvasókra akár több ezer ebook is elfér!

Rendelkezésre állás. Bárhol, bármikor előkaphatod retikülödből vagy aktatáskádból, különösen praktikus várakozások esetén (post, busz stb.), utazás során (reptéri poggyászban).

Élmény. A szöveget lehetőségünk van kiemelni, tudunk benne keresni, valamint betűtípust, méretet és fényerőt is (éjszakai üzemmód) állíthatunk.

Környezetbarát. A papír könyvvel ellentétben az e-könyvekhez nem használnak fel töménytelen mennyiségű papírt.

Olcsóbb. Nem utolsó szempont, hogy számos ingyenesen elérhető e-book van (hazánkban is), mindemellett, az e-book szinte kivétel nélkül olcsóbb papír társánál.

Hogyan tudok e-könyvet olvasni?

 

 

 

 

 

 

 

 

E-könyv olvasó /ebook reader/. Az e-ink alapú olvasók előnye, hogy nem rongálják a szemet (nincs fényerő), minimális energiafogyasztással működnek és napfényben is jól olvashatók.

Tablet. A táblagépek előnye, hogy színesek, teljes körűen támogatják a multimédiás megoldásokat, kivétel nélkül rendelkeznek érintőképernyővel és számtalan más dologra is használhatóak (filmnézés, internetezés, fotózás stb.). Hátrányuk azonban, hogy jobban fárasztják a szemet az olvasás során, és sokkal gyorsabban lemerülnek, mint a hagyományos e-könyv olvasók. Töltsd le ingyenes olvasóalkalmazásainkat!

Okostelefon. Az okostelefonon történő olvasás akkor előnyös, ha nem akarunk külön eszközt cipelni magunkkal olvasáshoz, így útközben bárhol, bármikor előkaphatjuk telefonunkat egy kis olvasásra. Töltsd le ingyenes olvasóalkalmazásainkat!

Számítógép. Aki nem retten vissza a fárasztó, jellemzően egy pózban történő olvasástól, az ingyenesen használhatja webes olvasónkat.

Szinkronizálás. Nemcsak hazánkban, de egész Európában egyedülálló szolgáltatásunk azt jelenti, hogy az e-könyv olvasó készülékeken kívül bármelyik eszközünkön ott folytathatjuk kedvenc e-könyvünk olvasását, ahol egy másikon abbahagytuk. Ez természetesen saját, ingyenes olvasó alkalmazásainkkal lehetséges.

Próbáld ki ingyen!

 

 

 

 

 

 

Annak érdekében, hogy kockázatmentesen ismerkedhess meg az e-könyvek világával, létrehoztunk Neked egy külön kategóriát az ingyenes e-könyvekkel, ahol több, mint 300 e-könyv közül válogathatsz! Mire vársz még?! Próbáld ki most!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*