Tippek Nőknek: Hogyan lehet megúszni a foci VB-t?

A foci VB általában a legtöbb nő rémálma: ilyenkor minimum 2, de akár 6-7 órára is elveszíthetik hőn szeretett kedvesüket a sör+meccs+barátok bűvös háromszögének köszönhetően. Lássuk, hogyan lehet átvészelni ezt a (talán nem is olyan) kellemetlen időszakot!

1. tipp: Szánj időt végre magadra!

Nem csak a foci VB, de a nyár is megérkezett, így duplán érdemes a szépségápolás minden formáját bevetned, vagy kipróbálnod! Legyen az egy kényeztető arcpakolás, vagy hosszú relaxációs fürdő, biztosan nem fogsz csalódni!

2. tipp: Olvass!

Olvasni remek, főleg akkor, ha új formában teszed! Kapd elő kedvenc kütyüd, és válassz magadnak egy igazi Nőknek szóló ebook-ot! Még csak a legközelebbi könyvesbolthoz sem kell elmenned, a sorban állásról nem is beszélve.

3. tipp: Légy kreatív!

Eljött az idő, hogy végre hasznosítsd a benned szunnyadó kreativitást! Csinálhatsz létrából könyvespolcot, vagy vágódeszkából táblagépet, a lehetőségek tárháza végtelen! Ráadásul, ha jól sikerül, elkérheted az árát a párodtól, mint a legújabb szerzemény ami akciós volt! 😉

4. tipp: Kezdj bele egy új sorozatba!

Ha nincs több TV a lakásban, marad a számítógép, tablet vagy laptop. A lényeg, hogy hogy ne a sípszót kelljen hallani, vagy a köpködő pasikat bámulni (bár Ronaldo esetében még ez is megbocsátható)…

Legjobb, ha minden tippet megfogadsz és meglátod, hogy alig várod majd a következő foci VB-t!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*