Új fizetési lehetőség: fizess okostelefonoddal!

Mostantól okostelefonoddal is fizethetsz a kiszemelt e-könyvedért, gyorsabban, kényelmesebben, egyszerűbben!

Már többen jeleztétek, hogy a bankkártyás fizetés sokszor lassú, ráadásul sokak nem is rendelkeznek erre alkalmas kártyával. Jó hírünk van: mostantól okostelefonoddal is tudsz fizetni a Buxa nevű, magyar fejlesztésű alkalmazás segítségével! Hogyan teheted ezt meg? Lássuk:

A Buxa egy okostelefonra fejlesztett alkalmazás. Tölts pénzt a telefonodra, és használd, mint egy pénztárcát! Ha még nincs Buxád, töltsd le a Buxa alkalmazást az okostelefonodra a Google Play Áruházból vagy az AppStore-ból! Pár perces regisztráció után a bankszámládról tölts pénzt a Buxádba, amivel aztán fizethetsz itt a webshopban, de üzletekben, sőt a barátaidnak is. Csupán az okostelefonod és internet kapcsolat kell hozzá, új bankszámlára, bankkártyára, szerződésekre nincs szükség.

A Buxával fizetés azonnal megjelenik a Book&Walk rendszerében, és a kiválasztott e-könyvek pedig elérhetők lesznek a Polcom menüpontban. A Buxát jelenleg béta üzemmódban használhatjátok, ez idő alatt a pénz küldése Buxán belül és a kiutalás saját bankszámlára is ingyenes.

Így fizethetsz Buxával néhány egyszerű lépésben:

  • Ha megvannak a kiválasztott könyvek, a fizetési módok közül válaszd a Buxával fizetést
  • Egy QR kód jelenik meg a képernyődön. Lépj be a Buxa alkalmazásba, a Fizetés oldalon válaszd a QR kód olvasását és fotózd le a képernyődön látható kódot
  • A telefonodon megjelenik a fizetendő összeg
  • Kattints a fizetés ikonra
  • 1-2 másodpercen belül visszaigazolást kapsz a sikeres fizetésről
  • Töltsd le a könyveket

Leave a comment

Your email address will not be published.


*