Meglepetés a XXI. Budapesti Könyvfesztiválra

A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált idén április 24-27. között rendezik a Millenárison. Ebből az alkalomból mi is készültünk egy (nem is olyan) kis meglepetéssel…

Az immáron 21. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hagyományosan vendégül látja a világ legrangosabb íróit, költőit, akik közül a díszvendég veheti át Budapest Főpolgármesterétől a Budapest Nagydíjat. Évről évre díszvendégként mutatkozik be egy-egy ország, régió kultúrája, irodalma, könyvkiadása. Eddig Lengyelország, Csehország, Olaszország, Franciaország, Németország, Oroszország, Spanyolország, Kanada, Kína, Románia, Izrael, az Európai Unió és Észak-Európa országai fogadták el a fesztivál meghívását. A 2014-es könyvfesztivál díszvendégeként Törökországot köszönthetjük Budapesten. A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket. (Forrás: konyvfesztival.com)

A könyvünnep alkalmából vasárnap éjfélig az Ulpius-ház kiadó több, mint 200 sikerkönyvét 40% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg e-könyv formájában, az újonnan csatlakozott Napvilág kiadó lenyűgözően izgalmas, főként történelmi e-könyveit pedig 20% kedvezménnyel. Ugye, hogy kihagyhatatlan? AZ AKCIÓS E-KÖNYVEKHEZ KATTINTS IDE!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*