Megváltozik a Kindle felhő szolgáltatása

Az Amazon egyik legjobb szolgáltatása, azaz a „küldés Kindle-re” (send to Kindle) némi módosuláson megy keresztül. Lássuk, mennyiben érinti ez minket, felhasználókat!

A szolgáltatás már eddig is lehetővé tette a Kindle tulajdonosoknak, hogy személyes dokumentumokat, és nem az Amazontól vásárolt e-könyveket (pl. Book and Walk) is betehessenek saját könyvtárukba egy e-mail vagy alkalmazás segítségével. Az Amazon viszont tegnap reggel egy e-mailt küldött a Kindle felhasználóknak, melyben a Kindle Cloud (Kindle Felhő) új működését mutatja be a személyes (külsős) dokumentumok és e-könyvek terén.

Eszerint a Kindle Cloud-ot megszűntetik, és mostantól az Amazon Cloud Drive (Amazon Felhő meghajtó) veszi át a szerepét. Ez természetesen semmilyen hátránnyal nem jár számunkra, csupán egy új mappában, a My Send-to-Kindle Docs nevűben találjuk meg e-könyveinket és dokumentumainkat a fotókhoz és személyes videókhoz hasonlóan.

Hogy ez miért lesz jó nekünk? Sokkal egyszerűbb lesz kezelnünk a személyes dokumentumainkat. Az amazon.com/clouddrive –ba bejelentkezve találhatjuk az összes eddig feltöltött dokumentumunk listáját. Ezen kívül ezeket a dokumentumokat eredeti formátumukban is megőrizhetjük, így bárhonnan elérhetővé válnak.

1 Comments

  1. Na mostmár fizetős lett a Amazon Cloud Drive, köszönjük!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*