Különleges Valentin-nap!

Valentin-nap alkalmából megújítottuk ajándékozási folyamatunkat, így már bárkinek küldhetsz ajándékot, ráadásul az Ulpius-ház jóvoltából -30%-ot adunk minden romantikus e-könyvükre, köztük a legfrissebbekre is! Ha utálod a Valentin-napot, akkor sem kell elszomorodnod…

Valentin-napi e-könyv akcióTudtad, hogy Szent Bálint nemcsak a szerelmesek, hanem a lelki betegek és az epilepsziások védőszentje is volt? És azt tudtad, hogy ezt a napot már az ókorban is ünnepelték?  Hazánkban viszont csak 1990-től vált ismertté és népszerűvé az ünnep. A történet szerint Szent Bálint a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált még a 14. században. Keresztény hite miatt azonban bebörtönözték, és mielőtt II. Claudius császár kivégeztette volna, Bálint pusztán a hite visszaadta börtönőre vak leányának a látását. Kivégzése előtt Bálint üzenetet küldött a leánynak, melyet „A Te Bálintod.” aláírással látott el. Vélhetően ez a Bálint-napi üzenetküldés valódi eredete.

Az Ulpius-házzal közösen emlékezünk Szent Bálintra, így minden romantikus e-könyvükre – köztük a napokban megjelentekre is – 30% kedvezményt adunk! További jó hír, hogy mostantól bárkit megajándékozhatsz e-könyvvel néhány kattintással, csupán csak az e-mail címét kell tudnod! Ugye, milyen különleges ajándékötlet ez Valentin-napra? Ha viszont azok közé tartozol, akik nem kedvelik túlzottan a szerelmesek napját, ne csüggedj, inkább válogass a krimi, thriller, sci-fi és kaland témájú e-könyveink közül!

Ajándékozásra fel!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*