Ingyenes Android e-könyv olvasó program a Karácsonyfa alá

Hosszú fejlesztés eredményeként december 17-től minden Android 2.2-nél modernebb operációs rendszerű eszközökre ingyenesen letölthető a Book and Walk olvasó programja. A fejlesztés kizárólag magyar programozók munkáját dicséri (Hajrá Magyarok!). Ezzel az apró ajándékkal kedveskedünk nektek Karácsonyra. Lássuk mit tud hát az új alkalmazás!

Olvasó program

Az olvasó programokkal kapcsolatos elvárások kettősek. Egyfelől a mai digitális Olvasók ragaszkodnak a hagyományos lapozáshoz, ugyanakkor elvárják, hogy saját ízlésüknek megfelelően testre szabhassák az e-könyv megjelenését. Az első elvárásnak megfelel az alkalmazás, nézzük a másodikat!

Testreszabás

E-könyv megjelenésének beállításaiAz e-könyv olvasó program számtalan paraméterét állíthatjuk:

  • font méretét
  • éjszakai és nappali olvasási mód
  • betű típusát
  • egyoldalas és kétoldalas megjelenítés

Az okostelefon, táblagép elfordításával a szöveg is átrendeződik. Nagyobb kijelzővel rendelkező okostelefonok fekvő nézetében kifejezetten élvezhető a kétoldalas megjelenítés, a táblagépekről nem is beszélve. Kisképernyős telefonokon vitathatatlanul az egyoldalas nézet a nyerő.

Vásárlás

E-könyv ajánlatok az alkalmazáson belülKét olyan fül is van, amely a vásárlást segíti elő az alkalmazáson belül. Az ajánlatok szekciókban a kiadók kiemelt ajánlatait láthatjátok, míg az áruház fülön belül tudtok akár keresni, akár kategória alapján böngészni az e-könyvek között.

Internetes kapcsolatra csak addig van szükséged, ameddig megvásárlold és letöltöd az e-könyvedet. Az olvasáshoz tehát nincs szügséged internet kapcsolatra.

Tipp 1: Ha külföldre utazol, vagy nem lesz elérhető közelségben ingyenes Wi-fi, előtte töltsd le a polcodon lévő könyveidet a telefonodra, táblagépedre.

Book and Walk rendszer

A Book and Walk e-könyv olvasó használatához regisztrálj először a webáruházunkba. Miért fontos a regisztráció? Ennek segítségével a megvásárolt e-könyvedet csak egyszer fizeted ki, de olvashatod Windows 8-as gépeden, IOS eszközön, vagy egyéb Android eszközeiden. Ma már nem kivétel, hogy valakinek különböző platfromú eszközei vannak. Jómagam is ezek táborába tartozom: Win 8 notebook, Ipad 2 és Android okostelefon.

Nem kell aggódnod, hol hagytad abba az olvasást az egyik készülékeden, mert ezeket az információkat szinkronizáljuk internet kapcsolat megléte esetén.

Tipp 2: Próbáld ki az alkalmazásunkat ingyenes könyvekkel, amelyeket a webáruházban találsz. .

Mi a teendő?

  1. Regisztrálj a webáruházba. (Csak ha még nem vagy ügyfelünk)
  2. Töltsd le ingyenes Book and Walk e-könyv olvasónkat!
  3. Olvass minél többet!

Ha elégedetlen vagy valamivel, vagy szívesen látnál benne egyéb hasznos dolgokat, írd meg kommentben.

Ha elégedett vagy vele, elég egy értékelés is a Google play áruházban:)


Get it on Google Play

Írta: Szűcs Roland

Leave a comment

Your email address will not be published.


*