“Azért is szeretem ezt az oldalt, mert határozottan érzem, hogy olvasóbarát”.

Ebookot olvasó nő

Számunkra nagyon fontosak az olvasói visszajelzések, az alábbi interjú egy olyan ügyfelünkkel készült, aki először panasszal fordult hozzánk….Kedves Wagner Rita, ezúton is köszönjük!

Ebookot olvasó nőBW: Honnan hallott az e-könyvről, mit szeret bennük?

WR: A kezdeti természetes idegenkedést érdeklődés váltotta fel bennem, rájöttem, hogy nem kell megtagadnom a hagyományos könyv iránti vonzalmamat, de praktikus okokból kipróbálhatom ezt az új lehetőséget. Például, hogy utazáskor számtalan könyvet magammal vihetek e-book olvasómon. Másik fontos előny, hogy ha hirtelen kell egy olvasmány, ami nincs meg a könyvtáramban, sok esetben azonnal hozzájuthatok e-book formájában.

BW: Hogy ismerkedett meg velünk?

WR: A netet böngészve találtam rá a Bookandwalk-ra, nagyon megtetszett, azonnal rendeltem egy csomó nagyszerű könyvet a magyar irodalom legjobbjából, hogy könnyen hozzáférhetően mindig a közelemben legyenek e-book olvasómon.

BW: Mi tetszik az oldalunkban, miért “szeret” minket?

WR: Nem véletlen, hogy feltűnt nekem ez az oldal, mert színes, érdekes, nagyon világos, érthető magyarázatokkal szolgál a használatát illetően. A honlap és a lehetőségek is bővülnek, már nem csak e-book olvasóra, akár mobiltelefonra is egyszerűen letölthetők a könyvek. A választék láthatóan több szempontot tükröz. Azért is szeretem ezt az oldalt, mert határozottan érzem, hogy “olvasóbarát”.

BW: Mit hiányol az oldallal/termékkel/szolgáltatással kapcsolatban?

WR: Semmit.

BW: Mi a véleménye az ügyfélszolgálatról?

WR: Az egyik könyvet nem sikerült működésbe hoznom, olvashatóvá tennem, ezért emailben tanácsot kértem tőlük. Az ügyfélszolgálat munkatársa azonnal – nagyon kedvesen – válaszolt, mondván, hogy munkálkodnak a hiba javításán, de addig is elküldenek egy biztosan működő példányt.Így is történt, pillanatok múlva olvashattam Ady cikkeit. Annyira jól esett ez a reakció, hogy azóta is szívesen gondolok vissza erre az eseményre, mint annak a ritka példájára, hogy egy -természeténél fogva- személytelennek tűnő net-oldalt mennyire át lehet szőni emberséggel, barátságossággal, segítőkészséggel. Ezúton is még egyszer köszönöm.

BW: Ajándékozna-e szeretteinek e-könyvet karácsonyra?

WR: Csak azért nem, mert a családomban valahogy senki sem kapcsolódik ehhez a könyvolvasási formához.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*