Boldog akarsz lenni? RAJTAD MÚLIK!

Paul McKenna világhírű személyiségfejlesztő terapeuta, hipnotizőr, aki számos TV-show-t és szemináriumot tart hasonló témákban világszerte. Sok olyan ember számára segített már, akik önértékelési problémákkal és önbizalomhiánnyal küzdenek. Könyvet írt többek között célzottan azoknak is, akik súlyproblémáktól szenvednek.

paul mckenna személyiségfejlesztő ebook-jaiSajnos a mai világban a média azt sugallja, hogy mindenkinek tökéletesnek kell lennie. A televízióban, újságokban minden ember boldog, sikeres, kiegyensúlyozott és meg van elégedve magával. Ne dőljünk be: a való élet nem ilyen, sőt. Egy-egy apróbb hiba teheti gyönyörűvé az embert. Emlékezzünk csak a legendás történetre, miszerint Cindy Crawford utálta és le akarta vetetni azt az anyajegyet az ajka fölül, ami később meghozta neki a világhírt, és ami által szex szimbólummá vált.

Fontos viszont hozzátenni, hogy nem minden ember képes kilépni saját negatív gondolatainak körforgásából, sokak számára már-már betegessé válik az önbizalomhiány, és egyre mélyebbre süllyednek a boldogtalanságban.

Paul McKenna e-könyveit nem csak súlyfelesleggel küzdő és önbizalom hiányos embereknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik szeretnék megváltoztatni látásmódjukat és önképüket annak érdekében, hogy boldogabb emberekké váljanak, és talán azoknak is nyújthat érdekességet, akik jelenleg annak érzik magukat… Szeretnéd a saját kezedbe venni az életed? KATTINTS IDE

Leave a comment

Your email address will not be published.


*