Az Olvasás Éjszakája Nálunk is!

Holnap kezdődik az Olvasás Éjszakája, mely minden bizonnyal az idei ősz egyik legrangosabb olvasást népszerűsítő kulturális eseménye lesz.  A fesztivál több budapesti és vidéki könyvesházban, látványos programokkal, zenés és interaktív produkciókkal várja szeptember  13-án, pénteken a lelkes könyvrajongókat és kíváncsiskodókat.

Az Olvasás ÉjszakájaJó hír az e-könyv rajongók számára, hogy mi is csatlakoztunk ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, ennek köszönhetően már csütörtök hajnaltól 30-50%-os kedvezménnyel vásárolható meg több mint 200 e-könyv, ráadásul az Ulpius-ház jóvoltából a legújabb megjelenésekre, például Szepesi Niki legújabb botránykönyvére, az Orgazmuspontokra is érvényes az akció.

A kezdeményezés tökéletesen kiegészíti az Olvasás Éjszakája változatos programjait, ahová az érdeklődő könyvmolyok akár a farzsebükben is magukkal vihetik a teljes elektronikus könyvespolcukat. A péntek éjszakát végigmulató résztvevők pedig még szombat délig vásárolhatnak kedvezményesen, így mindenki kiélvezheti ezt a rendhagyó éjszakát!

Az akciós e-könyveket itt találod: http://bookandwalk.hu/akciok/

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*