Gyógyító e-könyvek

Bizonyára mindannyian féltünk gyerekkorunkban, a konkrét tárgy nélküli félelem és szorongás pedig minden ágy alatt megbújó szörnynél veszélyesebb… A jó mesék viszont ebben is segíthetnek.

Segítő mesék e-könyv ingyen letöltésHogy a lámpát ne kelljen lefekvéskor égve hagyni, a Segítő Mesék blog egyik legnépszerűbb meséje már elérhető e-könyv formájában. A Háromfejű Agaton című mese ingyen tölthető le, így költségek nélkül olvashatják gyermeküknek, unokájuknak a mesét bárhol és bármikor.

A Segítő Mesék blog pszichológus szerzője a mesét kifejezetten szorongó gyerek számára ajánlja. Azt vallja, hogy a gyerekeknek olyan élményekre van szükségük, amelyek által oldódik a szorongásuk, amelyek bizonyos értelemben kiutakat mutatnak nekik. Ha a gyerek talál magának egy történetet, amely oldja a szorongását, akkor azt ismételni, továbbgondolni, tanulni, eljátszani fogja.

A Segítő Mesék filozófiája, hogy a játék mellett a mese is természetes közvetítő közege a világ megismerésének, interpretációjának. A történetek, így a most megjelent Háromfejű Agaton is, hozzájárulnak ahhoz, hogy általuk egy gyerek felszabadultabbá, boldogabbá tudjon válni.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Gyógyító e-könyv: töltsd le a Háromfejű Agaton mesét! | segítő mesék

Leave a comment

Your email address will not be published.


*