Offline Könyvmegosztó holnap

Cseréld el már megunt könyveidet új és izgalmas történetekre holnap! Találkozhatsz kedvenc íróddal, hallgathatsz slam-poetryt, és megkóstolhatod a tokaji borecetet is. 15 órától könyvet lopni szabad!

egy halom könyv

Mi is kint leszünk holnap 14 órától az eseményen, ami az V. kerületi Kecskeméti utca 3. szám alatt kerül megrendezésre. Kérdezhetsz bármiről, ami kapcsolódik az e-könyvekhez, viszünk Kindle-t és iPad 2-t, melyeken be tudjuk mutatni, hogyan olvashatsz egyszerűen. Ha az elektronikus könyvkiadás érdekel, azzal kapcsolatban is van néhány fontos információnk a számodra. Csatlakozz itt a Facebook eseményhez.

2013. május 4-én szombaton 14 órától a Werk Akadémia és a Közhely nem mindennapi könyvcserét rendez ismert írók és költők közreműködésével a V. Kecskeméti u. 3-ban.

Az eseményre a regények, a filmes, a gasztronómiai és a pszichológiai kötetek olvasóit várják leginkább, akik régi könyvélményeiket cserélhetik újakra. A hazai legismertebb könyvkiadók sikeres könyveiket ajánlották fel cserére vagy éppen szabad elvitelre, mert ezen a napon lopni is megengedett lesz a könyvet.

Az egyedülálló eseményre számos író is eljön, hogy találkozzon közönségével, többek között Baráth Katalin, Dunajcsik Mátyás, Fábián Janka, Fejős Éva, Gerlóczy Márton, Karinthy Márton, Kánya Kata, Kiss Ádám, Lakatos Márk, Mojzer Zsuzsa, Segal Viktor, Soma, Szvoren Edina, Vass Virág lesznek jelen, hogy dedikálják műveiket. A szerzőket Artner Sisso mutatja be. Felolvasások mellett Baksa-Soós Attila (Rocklitera) zenés, irodalmi performansza és népszerű slam-poetry művészek zárják a napot.

Számtalan szolgáltatás is várja a könyvcserélőket. Lelki egyensúlyukról személyes pszichológiai tanácsadás keretében Bobák Szilvia és Tóth Szilvia integrál -, valamint Bali Edina Zsanna transzperszonális tanácsadók gondoskodnak. De nemcsak a léleknek, a testnek is jutnak élmények a különféle gasztronómiai kóstolások során, például az unikálisan magyar Tokaji Borecet jóvoltából.

Támogatók: Ulpius-ház Könyvkiadó, Libri Kiadó, Scolar Kiadó, Tokaji ecet, rukkola.hu

A programok részletesen

14 órától – „kifulladásig”– személyes pszichológiai tanácsadás Bali Edina, Bobák Szilvia és Tóth Szilvia közreműködésével.

Dedikálások, felolvasások:
14:30 – Soma
15:00 – Fejős Éva
15:30 – Fábián Janka
15:30 – Kiss Ádám
16:00 – Baráth Katalin
16:00 – Vass Virág
16:00 – Kánya Kata
17:00 – Gerlóczy Márton
17:00 – Karinthy Márton
17:00 – Márton László
18:30 – Szvoren Edina

A színpadon: 16 órától Baksa-Soós Attila és Szőcs Gergő (Rocklitera) verseket ad elő megzenésítve.
17:30-tól Slam Poetry – Sirokai Mátyás, Simon Márona, Dunajcsik Mátyás, Pion István és Závada Péter közreműködésével.

16 órától a Tokaji Borecet Manufaktúra mutatja be tokaji borból készült különlegességeit kóstolással egybekötve.

15 órától minden órában Könyvet lopni szabad! Mindenki azt visz, amit akar – amíg a készlet tart.”

Facebook esemény itt, csatlakozz! 

Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*