Tavasz van!

Tavaszi programokVégre itt az igazi tavasz, aminek felhőtlenül örülünk! Szépségét pedig a természetben tudjuk igazán csodálni, ezért ajánlom figyelmedbe ezeket a szombati programokat. Ráadásul részvételeddel hozzájárulsz, hogy még sokáig tudj gyönyörködni a környezetedben.

Április 20-án (szombaton, azaz holnap) 14:30-tól óriási csoportkép a magasból fotózva az Északi-sark érintetlenségéért. A nemzetközi akció magyar képét a Greenpeace készíti el a Carl Lutz rakparton. A Facebook eseményt és a további információkat itt találod.

A fotózást követően, 15:55-kor kezdetét veszi az utolsó Critical Mass, amivel lezárjuk a kerékpáros városért vívott küzdelem első, harcosabb szakaszát. Legyen ez a valaha volt legnagyobb! Ha régen jöttél el, vagy eddig sosem jött össze, most ne hagyd ki az utolsó nagy bringaemelést. Az útvonalat itt találod, a Facebook eseménynél pedig részletes leírást olvashatsz. Csatlakozz!

Ha ezeknél nyugisabb programra vágysz, mégis szeretnél hozzájárulni a természet védelméhez, akkor célozz meg egy kevésbé forgalmas parkot, feküdj ki a fűbe, és akár a szikrázó napsütésben is olvashatod kedvenc könyved egy eink kijelzőjű e-könyv olvasón, hiszen nem veri vissza a fényt.

Kellemes hétvégét! 🙂

Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*