Hortobágytól Szibériáig

Csák Elemér neve ismerősen csenghet még a fiatalabb korosztály számára is. Nem véletlen, hiszen az elmúlt több, mint 40 évben meghatározó személyisége volt a magyar újságírásnak, tudósításnak. Műsorvezetőként, rádió és TV-riporterként, újságíróként és tudósítóként dolgozott. Láthattad például a Magyar televízió A Hét és Panoráma című műsorában, olvashattad publikációit számos magyar és külföldi lapban.

Izgalmas életének részleteit és titkait olvashatod most egy e-könyvben, ráadásul 50% kedvezménnyel! Történetét így mutatja be maga a szerző:

Csák Elemér - Hortobágytól Szibériáig ekönyvSoha nem tagadtam (nem is dicsekedtem vele), hogy Moszkvában jártam egyetemre. Meghatározó öt éve volt ez az életemnek, elsősorban azért, mert az akkor szerzett nyelvtudás és ismeretanyag birtokában lehettem később rádió- és tévétudósító, több könyv szerzője és – amíg erre igény volt – Szovjetunió-szakértő. Belülről ismertem meg a hatvanas évek szovjet valóságát, amelyből sok kiutazó magyarnak leginkább csak turistaélménye maradt, s amelyről a mai fiatalok legtöbbször torzítva vagy sablonos megjegyzések formájában hallhatnak. Bízom abban, hogy ez a sokszor csapongó és belső arányokat nem követő könyv érdekes olvasmány – netán felfedezés – lesz azok számára, akik kíváncsiak, milyen volt akkoriban külföldi diáknak és milyen is lehetett szovjet állampolgárnak lenni. Ami pedig elődeimet meg a későbbi ösztöndíjasokat illeti, legyen számukra e könyv egyfajta összehasonlítási lehetőség, legfőképpen pedig emlékeztető a vélhetően szintén maradandó fiatalkori élményekre.

Vásárold meg ebook formájában 50% kedvezménnyel, és olvasd ingyenes alkalmazásaink segítségével iOS-en, Windows 8-on, vagy töltsd le e-könyvolvasó készülékedre. Csapj le az akcióra!

Lecsapok rá! Írta: Zsófia Kárpáti

5 Comments

 1. Megvettem, iPadon keresztűl, a Csák Elemér “Hortobágytól Szibériáig” kötetét több könyvvel együtt. De nem tölt be! Csak fehér lapokat látok. ( A többi, egyidőben vásárolt könyv jól olvasható) Mi lehet az oka?

  • Zsófia Kárpáti 2013-04-16 at 09:06

   Lehet, hogy lassabban tölt be? Még fennáll a probléma? Melyik iPaden nézed? Mindenképpen utána nézünk és megnyitjuk mi is, amint kéznél lesz a készülékünk.

   • Nem gondolom, h sebesség probléma, percekig vártam. A többi köny 1-2 másodperc mulva olvasható. iPad 2 az alany.
    Ma sem tölt be…

    • Zsófia Kárpáti 2013-04-19 at 10:18

     Köszönjük, hogy jelezted! Megnéztük mi is, valóban nem tölt be, dolgozunk a hibán. Ide írok ha sikerült megoldani. Addig is ha szeretnéd olvasni, böngészőben megjelenik. Köszönöm a türelmed.

 2. Köszönöm, várok türelmesen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*