E-könyv akció!

5 nap, 5 ebook, 50% kedvezmény!

Tarandus 5 nap, 5 ebook, 50% kedvezményA Tarandus kiadó gondozásában megjelent e-könyvek az ezotéria, szépirodalom, történelem témákban merülnek el, és bővítik ismereteinket.

Kövesi Péter – A Pilis-összeesküvés

A kétezer-harmincas években járunk. A technika fejlődésével az élet minden eddiginél kényelmesebb és kiszámíthatóbb lett. A Földet a multinacionális nagyvállalatok és világbankok irányítják. Felnőtt azonban egy generáció, amelyet – annak idején – „indigó” gyermekeknek neveztek el. Ők lázadnak fel a fogyasztói társadalom manipulációi ellen.

eredeti ár: 980 Ft
akciós e-könyv ár: 490 Ft

Kövesi Péter – Utazások ezotériában

Merre is van Ezotéria? Ez a birodalom ott kezdődik, ahol az anyag és a szellem, a csoda és a realitás találkozik. Ott kezdődik, amikor az ember túl tudja magát tenni a kötelezően bevésett dogmákon, elvárásokon és rögeszméken, arról, hogy milyen is a világ – a túlsó határa pedig maga a végtelen, a megvilágosodás.

eredeti ár: 980 Ft
akciós e-könyv ár: 490 Ft

Ifj. Gaál Mózes – Mildi meséi

Az árva Mildi hosszú vándorlása közben a mindenkiben benne élő gyermeki lélek suttog ki a történetekből. A csodák csak arra várnak, hogy körbelengjék az olvasót, és szívébe vigyék ennek a tündéri kislánynak az üzenetét: a kereső ember csakis önmagában lelheti meg a végső boldogságot.

eredeti ár: 980 Ft
akciós e-könyv ár: 490 Ft

Csanyigáné Berta Margit – Jóskönyv

A Jóskönyv az egyik ősi jóslási forma bemutatására vállalkozik, mely négyszáz éve még igen ismert és népszerű jövendölési módszer volt, de az inkvizíció elől a babonaság álarca mögé rejtették. A rejtett tudás azonban nem szűnt meg létezni, a kávé- és teazaccjóslás újra feléledt, és a tarot, a rúna, az asztrológia mellett elfoglalta a neki járó helyet.

eredeti ár: 980 Ft
akciós e-könyv ár: 490 Ft

Kosztolányi Dezső – Elsüllyedt Európa

„Az útról hazahozhatsz egy és más élményt, föltéve, hogy azok már akkor is veled és benned voltak, mikor otthon a vonatra szálltál.” A kötet Kosztolányi 1909 és 1935 között készült úti beszámolóit és jegyzeteit tartalmazza. Mivel a szerző egyszerre volt regényes utazó és kiváló irodalmár, élményei és akkurátus megfigyelései azonnal írói nyersanyaggá váltak a kezében.

eredeti ár: 980 Ft
akciós e-könyv ár: 490 Ft

Kövesd figyelemmel akciós e-könyveinket, a legfrissebb, olcsó ebook kínálattal várunk!

Megnézem az e-könyveket Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*