Ki fizeti a révészt?

Carla Galli könyvét hamar elkapkodták, a megjelenést követően nem sokkal elfogyott az összes nyomtatott példány! Szerencsére ez az e-könyvekkel nem fordulhat elő, és most már ez a népszerű mű is letölthető ebook formátumban innen.

A szerző neve összefonódik a személyi és üzleti tanácsadással, az NLP-terápiával, az önismereti tréninggel, egyszóval: ma Magyarországon ő az egyik legismertebb és legkeresettebb tanácsadó. Legújabb könyve igazi csemege az útkereső és érdeklődő olvasóknak: nem utasít, nem tanít, nem fáraszt ígéretekkel, csupán mesél és mesél, egyrészt saját életútjáról, másrészt önismereti szakkönyvet írt mindazok számára, akik az épülést, a tudatosságot, a jelen-LÉT-et keresik és kutatják önmagukban. És még nem találták meg.
Carla Galli szavaival: „Mindazzal, amit itt majd olvasol, az a célom, hogy megtaláld azokat a dolgokat, amelyek segítenek neked változtatni mindazon, amin szeretnél. Ha nem tudatosan élsz, az még nem ment fel az alól, ami veled történik, hiába hivatkozol okként másra vagy a körülményekre a sikertelenségedet magyarázva. Ha nem tudod, hogy bizonyos cselekedeteidet mi motiválta, csak sodródni fogsz, és az életednek nem a részese, csak elszenvedője lehetsz. Boldogságunk vagy egészségünk nem csupán velünk született ajándék, hanem meg kell küzdeni érte nap mint nap. A dolgok nem az égi és földi titkok tudásán múlnak, hanem azon, hogyan látunk rá a működésünkre. Meg kell értenünk, hogy mi irányít, mi mozgat, mit irányítunk, és mit mozgatunk.”
Ha kíváncsi vagy, mi lakozik Benned, akkor nem fogod kihagyni ezt a könyvet! Könnyed és lebilincselő, igaz és igéző, tükör a tükörben!
Megnézem az e-könyveket

Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*