Egy nap 8 iPhone alkalmazással

Összegyűjtöttük azokat az iPhone alkalmazásokat, amelyeket hasznosnak gondolunk ébredés után, munkába vagy iskolába menet, valamint a nap hasznosabb, tevékeny részében.

Check The Weather

Check The Weather:  érdemes ezzel indítani a
reggelt, óránkénti és 10 napos előrejelzés is elérhető.
Ár: 0.99 USD

Mailbox: időjárás után ellenőrizhetjük a késői órákban vagy éjszaka kapott üzeneteket.
Ár: ingyenes

Tweetbot: jóllehet hazánkban kevésbé népszerű a Twitter, aki szereti és használja, annak érdemes beszereznie, mivel ez az egyik legjobb Twitter kliens.
Ár: 2.99 USD

Spotify

Spotify: munkába vagy egyetemre indulás előtt lejátszási listákat menthetünk le telefonunkra offline zenehallgatás céljából.
Ár: ingyenes; 9.99 USD/hó

Field Runners 2: könnyed és izgalmas stratégiai játék arra az esetre, ha unjuk a tömegközlekedést illetve a várakozást.
Ár: 0.99 USD

Fantastical: ha beértünk a munkahelyre, nagyszerűen hasznosíthatjuk ezt az alkalmazást, ami tökéletes képet ad a napi teendőinkről naptár formájában. Természetesen csak abban az esetben, ha előre kitöltöttük.
Ár: 4.99 USD

Evernote

Evernote: munkánk során sokszor eszünkbe jutnak új ötletek, észrevételek, amelyeket kiválóan bevihetünk ebbe a felhő alapú alkalmazásba, de hasznos lehet interjú vagy brainstorming (közös ötletelés) során is. Védjük a fákat azzal, hogy ezt az app-ot használjuk jegyzetfüzet helyett!
Ár: ingyenes

GroupMe: a nap során azok számára lesz hasznos, akik szeretnék magukat közelebb érezni külföldön tartózkodó barátaihoz, ismerőseihez vagy rokonaihoz. Egyszerűen oszthatunk meg a csoporttal szöveget vagy képet.
Ár: ingyenes

Hasznos volt a cikk számodra? Ha tetszett, oszd meg barátaiddal, vagy nyomj egy lájkot!
Írta: Zoltán Molnár

Leave a comment

Your email address will not be published.


*