Varázslatos!

Gyors felmérést végeztünk felhasználóink körében, hogy ki mit kapott Karácsonyra. A legnépszerűbb ajándék idén is a papírkönyv volt, aminek mi is nagyon örülünk, hiszen olvasni jó. Az ábrából kiderül, milyen arányban oszlanak meg a válaszok. Lehet, hogy jövőre ez másként alakul majd?

Karácsonyi ajándék felmérés: könyv, e-könyv, ebook, laptop, okostelefon, tablet, stb.Az eszközök közé már felvehettük volna a PlayStation 3-at is, mert úgy tűnik, egy új megjelenési formája kezd terjedni a könyveknek. Nemrég jelent meg az első Wonderbook, ami tulajdonképpen egy tankönyv a fiatalabb korosztály számára. Segítségével begyakorolhatjuk a Harry Potter filmekből és könyvekből ismert varázslatokat, és bekerülhetünk a TV-n keresztül ebbe a mágikus világba. A sárkányok ott szállnak a fejünk fölött, és repkednek a betűk mindenfelé.

Könnyen használható játék magyar szinkronnal, így idegen nyelvismeret nélkül is élvezhető. A mesebeli varázskönyv bár még kezdetleges, de rengeteg lehetőséget rejt magában. További hat kötetet fejleszt most a Sony, kíváncsian várjuk az újabb csodákat. Többet olvashatsz róla itt >>

Te kipróbálnád?
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*