Szerezd be olcsóbban a bestseller e-könyveket!

Nagy kedvezménnyel lehet most hozzájutni a legcsajosabb könyvekhez. December 23-ig például akár 30 %-al olcsóbban vásárolhatóak meg az Ulpius-ház kínálatának e-könyves változatai.

Egy nő e-könyvet olvasMegvan már az Ötven árnyalat-trilógia befejező része? Esetleg Fábián Janka rajongó vagy? Most akár 2099 Ft-ért juthatsz hozzá A szabadság ötven árnyalatához, illetve beszerezheted Fábián Janka kizárólag e-könyv formában megjelent művét, a Karácsony a ligetbent.

Az ebookok számos új lehetőséget nyújtanak. Az árelőny mellett például nem kell sorban állnod, hogy megvásárold őket, és a teljes tartalmukban könnyen és gyorsan tudsz keresni. Mivel nem foglal fizikai helyet, akár több száz, vagy ezer könyvet is magaddal vihetsz bárhová, és nem rongyolódik, nem veszik el.

Ötven-árnyalat trilógiaA bookandwalk.hu oldalán például ha Facebook profillal regisztrálsz be, akkor kapsz egy december 23-ig felhasználható kupont, amivel bármelyik Ulpius-ház által kiadott e-könyvet a legolcsóbban, 30% kedvezménnyel veheted meg. Az oldalon rengeteg ingyenes könyvet is találsz, és ez az egyetlen magyar ebook webáruház, ahol saját fejlesztésű olvasó alkalmazásokkal tudod megnyitni a könyveket majdnem minden eszközön, ezért nem vesznek el a jegyzeteid. Ha például otthon számítógépen olvastál, de indulnod kell dolgozni, akkor a buszon előkaphatod a telefonod, és ugyanott fog megnyílni a könyved, ahol otthon bezártad, nem kell egy ismerős mondat után kutatnod.

Az Ulpius-ház ebook bestsellereit az ekonyv.hu oldalán valamint a Líra honlapján is beszerezheted, és ha Amazon Kindle készüléken olvasnád a műveket, a bookandwalk.hu mellett most már tőlük is le tudod tölteni hozzá a megfelelő formátumot. Az Ötven árnyalat-trilógia bármelyik részének megvásárlásával ráadásul mindhárom oldalon a trilógia további kötetét, valamint Sylvia Day írónő műveit törzsvásárlói akció keretén belül 25%-al olcsóbban tudod megvásárolni.
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*