Szabadság ötven árnyalata e-könyv letöltés

Vásárold meg itt a trilógia befejező részét!

E. L. James nagy sikerű trilógiájának utolsó kötetét elektronikus formában azonnal olvashatod, és senki sem fog tudni róla, csak akinek elmondod. Most december 23-ig akár itt a lehető legolcsóbban juthatsz hozzá, 30% kedvezménnyel, ha Facebook profiloddal regisztrálsz be a weboldalra, vagy összekötöd már meglévő regisztrációd. Bővebb információt a kedvezményről itt találsz. Olvasd kedvenc könyved ebook formájában bárhol, bármikor kényelmesen!

A Szabadság ötven árnyalata ebook letöltésAmikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket.

Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe.

Most mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását.

Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie.

De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei…

Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete! Töltsd le az ebook-ot innen:

Megnézem az e-könyveket
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*