Díjeső – köszönjük!

A napokban több elismerést is kaptunk, ami hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra!

Díjaink

Az idei eFestivalon II. helyezést értünk el az Üzlet/Kereskedelem kategória, kereskedelem alkategóriában. Így jogosultak vagyunk a Kiváló magyar tartalom és a Felhasználóbarát honlap címek viselésére. A díjazásról még több információt olvashatsz az infoter.eu oldalon.

kiváló magyar tartalom, felhasználóbarát honlap

A Budapest Bank által kiírt “Üzleti siker honlappal” pályázaton pedig minket ért az a megtiszteltetés, hogy a beérkezett közel 200 nevezés közül a zsűri a Book and Walk weboldalát jutalmazza a szakmai díjjal. “A versennyel a Budapest Banknak az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet a hazai mikro- és kisvállalkozásoknak arra, a jó honlap egyben az üzleti sikernek is fontos része, szükséges és fontos kommunikációs elem.” Ennek kapcsán pedig egy beszélgetést is meghallgathatsz a Jazzy Rádión a Millásreggeli adásának archívumában “A mikro az igazi!” címmel (keresd alul a többi cím között). További információkat a www.budapestbank.hu oldalon találsz.

Üzleti siker honlappal díjátadó

Az év Honlapja versenyén pedig az E-kereskedelem kategóriában Minőségi díjjal jutalmazták munkánkat. A Minőségi Díj egy minőségi tanúsítvány. Ezt a tanúsítványt a zsűri azon honlapoknak ajánlja fel, amelyeknek a zsűri szempontrendszere szerint a minőségi szintje kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére. Az összes díjazottat megtekintheted azevhonlapja.hu oldalon.

Megtisztelő, hogy ilyen rövid időn belül ennyi díjat zsebelhettünk be. Köszönjük! A jövőben is tovább fogunk dolgozni azon, hogy növeljük a digitális olvasás élményét, és értéket teremtsünk.
Írta: Zsófia Kárpáti

3 Comments

 1. Kellett is már egy kis megerősítés. Én pl. kezdtem eltemetni az oldalt, bár kiváló ötletnek tartom. Ha jól emlékszem, 3k+ könyv volt kezdésnél, utána normális esetben ennek tovább kellene nőnie. Ehelyett itt egyre csak fogyott. Múltkor mikor felnéztem, már csak 1284 könyv volt. Majd harmadára csökkent a kínálat, ez nem bíztató. Ami viszont az, az az, hogy most 1343 könyv szerepel a kínálatban, tehát ismét növekszik. Mondjuk így is mennyi idő lesz, mire csak az induló kínálatot eléri… A kínálat mennyiségileg is fontos, én pl. nem vennék zenét 2millás katalógusból, mikor sokszor a 20millásban sem találom meg, ami kell. És ki akarja a cuccait ezer helyről beszerezni? Senki. Ezért is lehet építeni a hűségre. Szóval mindent bele a kínálat terén, a többi szerintem kiváló. Tudom, hogy így is rengeteg munka van az egésszel, de egy átlagos vásárló annyit lát, hogy az oldal még mindig béta és csökken a kínálat.
  Angolul kicsit másabb olvasni, de inkább hozzászokok, ha úgy szinte bármelyik könyvet megkaphatom egy helyen. És egyszer talán lokalizálódnak a külföldi oldalak, itt addigra lépéselőnyben kell lenni, különben vége. Gondolom nem mondtam újat. Sok sikert!

 2. Ja, kimaradt, hogy én erőltetném az angolt, sokak nem. Ők vagy megveszik boltban (nem kütyü mániások), vagy elintézik egy “szerző – cím torrent” kereséssel a googleben, és szintén mindent megkapnak a köréépített szolgáltatáson kívül (ami nélkül megint csak esélytelenebb lenne a legális árusítás).
  Szóval ha mindent megkapnak szolgáltatással együtt pénzért, akkor van esélye, hogy ne csak letöltsék és kész. “Itt is mindent megkapsz, amit egy torrentsite-on, de itt felhővel együtt. Olvass, szinkronizáld könyvjelzőid, könyveid…bárhol, bármikor”. Amíg nincs így, kevés az esély. Ebben a világban nem lehet lelkiismeretre építeni. Törvényre sem. Hiába büntetnék a letöltést ott, ahol pár ezer forintért megkéselik az embert.

  • Kedves Tibor!
   Köszönjük szépen!
   Folyamatosan azon vagyunk, hogy növeljük a könyvállományt, és ezzel kiküszöböljük azokat a problémákat, amiket fent leírt. Reméljük hamarosan még több kiadó kínálata is szerepelni fog az oldalunkon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*