Nyerj egy Amazon Kindle-t!

Elindult a nyereményjátékunk, melynek keretén belül bárki nyerhet egy Amazon Kindle ebook olvasó készüléket, Wi-Fi-vel, 6″ e-ink kijelzővel. Tartsd magadnál a könyvtáradat, olvass bárhol, bármikor! 

Nyerj Amazon Kindle-t!

Az alkalmazást a képre kattintva éred el.

Ahhoz, hogy megnyerd a Kindle-t, csupán egy 3 kérdésből álló kérdőívet kell kitöltened, de nem elég helyesen válaszolnod, gyorsnak is kell lenned. Maximum 60 másodperced van, hogy válaszolj a kérdésre, de cserébe segítséget kapsz, ha elakadnál. Minden kérdés alján szerepel egy rövid szöveg, amiben ott a helyes megoldás. Összesen háromszor próbálkozhatsz, de minden körben más kérdéseket fogsz kapni.

Az nyeri meg az ebook olvasót, aki a legtöbb pontot szerzi. A legtöbb pontot pedig az kapja, aki mind a 3 kérdésre helyesen válaszol, és teszi ezt a leggyorsabban. A ranglistát figyelemmel kísérheted az alkalmazás felületén.

A játék 2012. november 15. és 2012. december 6. között tart, az eredményhirdetés december 9-én lesz.

Megnézem

Hajrá! 🙂

A következő oldalon további nyereményjátékokat találsz:

Nyereményjátékunk lezárult, nyertesünk Szabó Szilárd. Gratulálunk!

gratulálunk
Írta: Zsófia Kárpáti

5 Comments

  1. Sziasztok!
    Kik között lesz a sorsolás? mindenki aki helyesen válaszolt mindhárom kérdésre, vagy a gyorsaság is számít?

  2. Szia!
    Számít a gyorsaság, másodpercre pontosan mérjük. Ha több helyes válasz születik ugyanannyi idő alatt, akkor közöttük sorsolással dől el, ki nyeri a készüléket. 🙂

  3. Köszi 🙁 Akkor Én sajnos lecsúsztam róla :”(

  4. 3x próbálkozhatsz, ha esetleg még nem használtad volna ki az összes lehetőséget. De készülünk majd még meglepetéssel. 🙂

  5. Sajna már mind a 3lehetőséget elhasználtam. Meglepetés?! Jól hangzik 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*