Bőthe Csaba: Egy menedzser tűnődései ebook

“Manapság sokat foglalkozunk a globális felmelegedéssel, ennek várható katasztrofális következményeivel. Nem kétséges, hogy ez komoly probléma, amellyel foglalkozni kell. Ugyanakkor manapság sokan úgy állítják be a globális felmelegedést, mint az emberiséget fenyegető legnagyobb veszélyt.

Sajnos ez koránt sincs így. Nézzünk néhány olyan, az emberi civilizációra leselkedő veszélyt, amelyről szinte senki nem beszél, pedig bekövetkezésük valószínűsége igen nagy.”

Bőthe Csaba: Egy menedzser tűnődései ebookRészlet Bőthe Csaba blogkönyvéből. Egy igazán izgalmas, aktuális és mindenkit foglalkoztató problémákról merengő novellákat, azaz tulajdonképpen blogbejegyzéseket magába foglaló, olvasmányos e-könyv.

Bőthe Csaba gyakorló menedzser, egy multinacionális cég vállalati vezetője. Kevés szabadidejét szereti a menedzserléttel nehezen összeegyeztethető elmélyült tűnődéssel tölteni. Talán mert eredetileg fizikus, így számára az elmélkedés, a gondolkodás lételem. Tűnődik a nagyvilágról, gazdasági jelenségekről, tudományos érdekességekről, az élet szépségeiről és visszásságairól. Merengéseinek eredménye egy blog, amely vállalati kollégái körében rendkívül népszerű. Ennek a blognak a legjobban sikerült írásait teszi most közkinccsé ez a formabontó blogkönyv, amely a két médium erényeit próbálja meg ötvözni.

Blog: Internetes világunk találmánya, a világhálón olvasható nyilvános napló. Könnyen hozzáférhető, gyors, aktuális, igazi 21. századi kommunikációs eszköz. Könyv: Több száz éves találmány; gondolatok papíron, nyomtatott formában. Vannak, akik szerint lassan kimegy a forgalomból, éppen az internet rohamos térhódítása következtében. Menedzser: Gazdasági szakember, aki céget vezet, döntéseket hoz, embereket irányít. Minden perce be van osztva reggeltől estig, a munkán kívül szinte semmire nem marad ideje. Tűnődés: Elmélyült gondolkodás az élet dolgairól, problémákról, jelenségekről. Rohanó világunkban kihalófélben lévő tevékenység.

A szerzőt idézve ajánljuk mindenkinek, “aki szeret elmélkedni a világ dolgairól”.

Nézd meg az e-könyvet ide kattintva!

Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*