Te mi alapján választasz?

Sok olyan funkció van az oldalon, ami igyekszik megkönnyíteni az ekönyvek közötti választást.

Összetett keresőA fejlécben elhelyezett kereső segítségével könnyen megtalálhatod a kívánt tartalmat, csupán ki kell választanod a megfelelő szűrőt. Lehetőséged van szövegben, szerzők között, kiadók között, és címben keresni. Ha beállítottad a feltételeket, az oldal újratöltését követően listázzuk neked a kapcsolódó találatokat.

Térképes keresőEzen túl böngészhetsz térképes keresőnkkel a cselekmény helyszínei között, amit a művek oldalon a térkép ikonra kattintva tudsz megnyitni. Közvetlenül mellette találod a korszak kereső ikonját, ezt lenyitva megadhatsz egy idő-szakaszt, vagy rákereshetsz egy konkrét korszakra is. Mellette pedig ott van a képkereső, amivel böngészhetsz az összes e-könyv teljes képállományában. Továbbá lehetőséged van egy több szintes kategória rendszer alapján rátalálni e-könyvedre.

IdőtengelyA szűrőket tetszés szerint bővítheted vagy eltávolíthatod, így egyszerre tudsz keresni több szempont alapján is.

Találati oldal

Ezek mellett viszont ott van a többi szempont is, a könyv borítója, a leírás. Az ebook oldalán további segítséget nyújtunk ahhoz, hogy eldöntsd, valóban neked való-e az olvasmány. Az e-könyvre legjellemzőbb szavakat egy szövegfelhőben olvashatod, látod, hogy hány oldalt foglalna a könyv, ha kinyomtatnád A/4-es lapokra, értékeljük a mondatok bonyolultságát, a szókincs gazdagságot. Ezek alapján pedig megadjuk neked az olvashatósági indexet, ami megmutatja, mennyire befogadható a mű. Minél magasabb az érték, annál könnyebben értelmezhető.

Könyvismertető oldalNeked mi az elsődleges szempont, mi alapján döntesz egy könyv mellett?
Írta: Zsófia Kárpáti

Leave a comment

Your email address will not be published.


*