Fontos ez?

Idén, a harmadik negyedévben közel 50 százalékkal nőtt a táblagépek forgalma a tavalyi hasonló időszakhoz képest. 27,8 millió tabletet adtak el az idei negyedévben.

TáblagépekAz operációs rendszereket nézve az eladott táblagépek fele iOS-es, a másik fele Android-os. Az Apple piaci részesedése visszaesett, köszönhetően a Samsung, az Amazon, és az ASUS előretörésének. Az IDC (International Data Corporation) piackutatásáról beszámol többek között az Index, a Népszabadság Online, és a HWSW is.

Szerencsére ez a verseny a felhasználóinkat nem érinti. Akármelyik gyártó is törjön az élre, a mi könyveinket majdnem minden eszközön tudod olvasni. Ha lecserélnéd a kütyüdet, akkor sem vesznek el a már megvásárolt ekönyveid, azokat bármikor újra letöltheted a saját polcodról, és olvashatod őket alkalmazásunk telepítését követően bárhol, bármikor.

Ha a jövőben szeretnél olyan táblagépet birtokolni, ami az új Windows operációs rendszerével fut, biztosíthatunk arról, hogy nem kell aggódnod az e-bookok miatt. Már elérhető ingyenes alkalmazásunk, amivel kényelmesen olvashatod kedvenceidet a legújabb kütyükön is. Melyek lehetnek ezek? Windows 8 tablet körkép.

Töltsd le a Te alkalmazásod!

Android ebook olvasó alkalmazásApple ebook olvasó alkalmazás
Írta: Zsófia Kárpáti

2 Comments

  1. Hova tunt az android kliens?

    • Jelenleg azért nem tölthető le, mert folyamatban van egy fejlesztés, ami lehetővé teszi a használatát 2.3 felett is. Előre láthatólag február végétől lesz elérhető. Kis türelmedet kérjük, dolgozunk rajta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*